Museum STAAL verwelkomt de duizendste bezoeker

ALMEN - Museum STAAL heeft zondag 29 juli de duizendste bezoeker mogen ontvangen. Albertus Christoffel Verheij uit Dieren was de gelukkige en werd door Toine Boonman gefeliciteerd. Albertus Christoffel kreeg van museum STAAL gratis entree en een mooie fles wijn. Christoffel vertelde dat hij werd geraakt door de veelzijdigheid die museum STAAL over A.C.W. Staring en de Achterhoek laat zien, en door de Staring ervaring.


Onze Lieve Vrouw van Kevelaer

REGIO - Zaterdag 1 september is de eerstvolgende bedevaart naar Onze Lieve Vrouw van Kevelaer, Maria, Troosteres der Bedroefden met de organisatie Bedevaart Zutphen-Apeldoorn. Jaarthema is 'Zoek vrede'.

Wie interesse heeft voor deze bedevaart naar Kevelaer, kan zich opgeven bij de eigen parochie voor 15 augustus bij de broedermeester of bij het aanspreekpunt van de parochie. Ook namens de Bedevaartleider Pastoor H. Scheve is iedereen van harte welkom.
Meer informatie over de kosten en opgeven bij de organisatie, via Trees Beuwer-Schenning, Zomerweg 24, 6996 DE Drempt. Mail ben@beuwer.nl of bel 0313-473452.


Saskia Paërl zingt in het Bornhof

ZUTPHEN - Een optreden van zangeres Saskia Paërl staat op het programma van het Buurtcentrum van het Bornhof in Zutphen. Op woensdag 8 augustus treedt zij op van 14.00 tot 15.30 uur.

Saskia Paërl geeft vaker optredens in zorginstellingen. Ze wil graag samen met alle medewerkers in de zorgsector iets toevoegen aan de kwaliteit van het leven van de bewoners. Saskia Paërl heeft een breed repertoire, waaraan ze voortdurend oude nostalgische en nieuwe eigentijdse liedjes toevoegt. Ze begeleidt zichzelf aan de piano of op gitaar en met orkestband. Iedereen die geïnteresseerd is in het optreden van zangeres Saskia Paërl is van harte welkom op woensdag 8 augustus van 14.00 tot 15.30 uur in het Buurtcentrum van het Bornhof aan de Hobbemakade 246 in Zutphen. De entree bedraagt 2,50 euro. Deze prijs is inclusief koffie/thee en in de pauze een sapje. Voor meer informatie kan men contact opnemen met team Activiteiten en Welzijn Bornhof: 06-53675398.