Old Iezer Jazzband. Foto: Cor Dekker
Old Iezer Jazzband. Foto: Cor Dekker

Eerste Jazzkring Oost Midzomerconcert

Reeks wordt geopend op het terras van Fort Bronsbergen

ZUTPHEN - Zondag 5 augustus vindt het eerste Jazzkring Oost Midzomerconcert plaats van 14.30 tot 17.00 uur bij Fort Bronsbergen. De entree is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Ruim anderhalf jaar geleden werd op initiatief van Jazz & So -Zutphen Jazzkring Oost opgericht, een samenwerkingsverband van jazzclubs in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Nijmegen en Zutphen.

De clubs komen twee maal per jaar samen, wisselen ideeën uit, helpen elkaar daar waar mogelijk en publiceren elkaars concerten en activiteiten in hun nieuwsbrieven. En toen rees de vraag: moeten ook de leden van de clubs niet eens kennismaken met elkaar? Zondag 5 augustus is het dan zover.

Jazz & So valt de eer te beurt de reeks te openen en doet dat op het grote (overdekte) terras van Fort Bronsbergen, Bronsbergen 25, met een concert van de huisband 'Old Iezer Jazzband'. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Laten de weersomstandigheden een buitenconcert niet toe, dan vindt het optreden binnen plaats.