Overname Autobedrijf Henk Knol

ZUTPHEN - In 2009 opende 'Autobedrijf Henk Knol' aan de Houtwal. Nu negen jaar later heeft Henk Knol besloten een andere weg in te slaan en is het bedrijf onlangs verkocht.

De beste gegadigde om de zaak over te nemen was Marc Duistermaat, de eigenaar van 'Autoservice de Houtwal', het naastgelegen garagebedrijf. Door de goede samenwerking en expertise-uitwisseling in al die jaren is men tot overeenstemming gekomen. Marc Duistermaat wordt per 1 augustus de nieuwe eigenaar. Hij streeft ernaar om de service, die men gewend was van Henk Knol, zo veel mogelijk te continueren. Omdat de werkwijze van Duistermaat bekend is bij Knol vertrouwt deze erop dat uw auto ook bij 'Autoservice de Houtwal' in goede handen zal zijn.


Vlinderexcursie Gorsselse Heide

GORSSEL - Op zondag 29 juli is er een excursie op de Gorsselse Heide met als thema Vlinders en hun waardplanten. De start is aan de Reeverdijk/Elzerdijk om 14.00 uur en de wandeling zal ongeveer twee uur duren. De excursie is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Honden kunnen niet mee. De excursie wordt georganiseerd door IVN en Stichting Marke Gorsselse Heide. Inlichtingen: ktengrotenhuis@kpnmail.nl. Opgave is niet nodig.


www.ivn.nl/afdeling/zutphen

www.markegorsselseheide.nl


Doe mee met verhalenkaravaan

ZUTPHEN - Kun jij best aardig of zelfs goed zingen? Ken je veel liedjes van fifties tot nineties? Ben jij iemand die graag een beetje theater speelt? Vind je het leuk om anderen aan te steken met jouw enthousiasme? Kom dan meespelen als nieuwe 'Verbena' bij De Verhalenkaravaan van Sutfene.

Iedere woensdagmiddag reizen 'De Verbena's', een semi-professioneel theatergezelschapje ,met hun kleine theatertje door de gangen van zorghuis Sutfene om leven in de brouwerij te brengen. Zij zingen met mensen, zij verleiden hen tot een dansje en ze brengen mensen op een verhaal. Het idee voor de Verbena's is ontstaan in het project De Verhalenkaravaan dat Fit-ART voor Sutfene heeft ontwikkeld. Bewoners van Sutfene bleken zich vaak eenzaam te voelen. Door de muziek ontstaan er op zo'n middag nieuwe ontmoetingen, mensen leren elkaar beter kenne en mensen vinden een beetje geluk. Wegens het grote succes worden twee Verbena's gezocht. Informatie of solliciteren kan via Annette Zwaaij (06 - 10168921/azwaaij@sutfene.nl) en Anita Kunst (06 13406842/anitakunst@fitart.nl).


Dijkman Bouw Open Tennistoernooi

VORDEN - De Vordense tennisclub VTP organiseert dit jaar voor de vijftiende keer het Dijkman Bouw Open Tennistoernooi. Het evenement vindt plaats in week 33 van zondag 12 tot en met zondag 19 augustus op het VTP-tenniscomplex aan de Overweg. Vrijdag de 17de is er live muziek. Iedereen is die avond welkom. De categorieën waarin wordt gespeeld zijn 3, 4, 5, 6, 7 en 8 voor zowel enkel als dubbelpartijen. Inschrijven kan tot 30 juli via de website.


www.toernooi.nl