Wethouder Annelies de Jonge overhandigt uitgebreid portfolio van de bedrijventerreinen aan ondernemer Gerrit Jan van de Pol van GMB BioEnergie, een van de ambassadeurs van Zutphen biedt kansen. Foto: Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau
Wethouder Annelies de Jonge overhandigt uitgebreid portfolio van de bedrijventerreinen aan ondernemer Gerrit Jan van de Pol van GMB BioEnergie, een van de ambassadeurs van Zutphen biedt kansen. Foto: Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau Foto:

Zutphen biedt kansen zet nu ook
bedrijventerreinen op de kaart

ZUTPHEN – Onder de naam Zutphen biedt kansen worden, na de binnenstad, nu ook de bedrijventerreinen stevig in de markt gezet. Onderdeel van Zutphen biedt kansen is een uitgebreid portfolio over wat de Zutphense bedrijventerreinen te bieden hebben aan ondernemers. Wethouder Annelies de Jonge overhandigde het eerste exemplaar aan ondernemer Gerrit Jan van de Pol van GMB BioEnergie. Van de Pol is een van de ambassadeurs die deel uitmaken van de campagne Zutphen biedt kansen.

De brochure Ondernemen in alle ruimte is gemaakt voor nieuwe ondernemers om zich te oriënteren en voor huidige ondernemers om een beter gesprek te kunnen voeren met bijvoorbeeld hun bank voor nieuwe investeringen. De brochure wordt actief verspreid onder ondernemers, makelaars en partners zoals Cleantech Regio en Parkmanagement Zutphen en is onder meer verkrijgbaar bij VVV Zutphen (Houtmarkt 75).

Naast deze brochure is er onder andere de website ondernemen.inzutphen.nl en worden er (landelijke en regionale) advertenties geplaatst. Wethouder Annelies de Jonge: 'We hebben geweldige bedrijventerreinen én we hebben ambitie. Daar moeten we niet bescheiden in zijn, want Zutphen biedt kansen. Met deze portfolio laten onze ondernemers zien wat Zutphen zo'n aantrekkelijke stad maakt om in te ondernemen en investeren.'

Over Zutphen biedt kansen
Zutphen biedt kansen is ontwikkeld door Zutphen Promotie in samenwerking met gemeente Zutphen, Parkmanagement Zutphen, Binnenstadsmanagement Zutphen en alle ambassadeurs. De campagne richt zich op ondernemen, wonen en recreëren.

De brochure is verkrijgbaar bij VVV Zutphen (Houtmarkt 75) en online te bekijken op de website.


www.ondernemen.inzutphen.nl