Foto: Achterhoekfoto.nl/Marja Sangers-Bijl
Foto: Achterhoekfoto.nl/Marja Sangers-Bijl Foto:

Genieten van de omgeving tijdens wandeltocht Wandelkring Warnsveld

WARNSVELD - Op zaterdag 11 augustus organiseert de Wandelkring Warnsveld voor de zevenentwintigste keer haar wandeltocht. Startlocatie is de voetbalkantine van De Warnsveldse boys, Veldersebosweg 30 in Warnsveld. Starttijd vanaf 09.00 uur. De wandelaars kunnen kiezen uit de volgende afstanden: 5, 10 ,15, 20, 25 en 30 kilometer. Door financiƫle ondersteuning van de dorpsraad Warnsveld wordt dit evenement mogelijk gemaakt. De routes gaan langs de rivier de IJssel, bossen en langs kastelen. Honden mogen mee mits aangelijnd. Voor meer informatie, neem telefonisch contact op of raadpleeg de website.


Sjoerd Minnema: 06-1025 7778

www.wkwarnsveld.nl


Open middag Dierenweide 't Spiker

WARNSVELD - Op woensdagmiddag 24 juli is de Dierenweide weer open voor het publiek. Tussen 14:00 en 16:00 uur is de weide geopend. Er zijn enkele verzorgers aanwezig om vragen te beantwoorden. Er zijn dit jaar veel dieren geboren, waaronder Nubische geiten, dwerggeiten, Quessantschapen, een landgeit en ook de Manderijneenden hebben jongen. De damherten hebben begin juni hun jongen gebaard.


Voetbalplezier bij Warnsveldse Boys

WARNSVELD - Go Ahead Eagles komt van 22 tot en met 24 augustus naar Warnsveldse Boys met een driedaags Go Ahead Eagles Soccer Camp voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar. Tijdens de zomervakantie staat dit evenement ook drie keer op het programma bij Sportclub Deventer (23 t/m 25 juli), Apeldoornse Boys (20 t/m 22 augustus) en DVV Go-Ahead (29 t/m 31 augustus). Inschrijven kan via de website.

Voetbalontwikkeling en voetbalbeleving vormen het uitgangspunt. Nieuw onderdeel zijn de Skill Games, waarbij de leukste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan. Alle trainingen vinden dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur. Daarnaast is er ook een animatieprogramma met een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Ook komen spelers van het eerste elftal van Go Ahead Eagles op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen.


www.ga-eagles.nl/soccercamps