Rose Murphy. Foto: PR
Rose Murphy. Foto: PR Foto:

Warnsvelds Mannenkoor zoekt projectleden voor najaarsconcert

WARNSVELD - Wel eens gedacht over zingen in een mannenkoor maar de stap nog niet gezet? Of zingt u al en smaakt het naar meer? Zangers met en zonder ervaring kunnen zich vrijblijvend twee maanden lang aansluiten bij het Warnsvelds Mannenkoor in de aanloop naar het Najaarsconcert op zaterdagmiddag 3 november.

Thema van het concert is 'Allerheiligen, Allerzielen, Allemensen!'. In de christelijke traditie staan Allerheiligen en Allerzielen (1 en 2 november) in het teken van het gedenken van de overledenen. De stemmen van de vijftig WMK-zangers zullen dan ook stemmige muziek ten gehore brengen op een wijze zoals alleen deze heren dat kunnen. Maar de slotnoot zal levendig zijn: Allemensen! Het publiek wordt na afloop getrakteerd op soep en broodjes.

Repetities op vrijdagavonden in september en oktober, de bijdrage voor projectleden bedraagt 25 euro. Voor meer informatie, zie de website. Voor vragen en aanmelding kan men mailen.


warnsveldsmannenkoor.nl

warnsveldsmannenkoor@gmail.com


Dragpalace Muzikale Bingoshow

WARNSVELD - Op zondag 19 augustus om 12.00 uur zal op het Warnsveldse dorpsfeest de Dragpalace Muzikale Bingoshow plaatsvinden. De show is een combinatie van muziek en een spelelement. De saaie bingoballen en het opnoemen van getalletjes zijn vervangen door muziekfragmenten. Staat de titel van het muziekfragment op de kaart? Dan kan deze worden aangekruist. Hierbij zijn leuke prijzen te winnen. Naast dit spel wordt er live gezongen, waaronder de single van Dragpalace 'Are You Ready For Me'. Dit evenement wordt gepresenteerd door dragqueen 'Rose Murphy'. "Het spel is voor jong en oud, dus geen platvloerse grappen", aldus Eric Knijpstra/Rose Murphy.