Stillevens bij Kunst op de Hoek

ZUTPHEN - Van 21 juni t/m 14 juli exposeert fijnschilder Inge Zwolle bij Kunst op de Hoek.

Als realistisch fijnschilder is Inge Zwolle geboeid door de dagelijkse dingen om haar heen. Met aandacht voor elk detail maakt zij een compositie waarin haar liefde voor het stilleven zichtbaar wordt. Op zaterdag 23 juni tussen 15.00 en 17.00 uur is Inge Zwolle zelf aanwezig om onder het genot van een drankje en hapje over haar werk te vertellen.

Kunst op de Hoek, Frankensteeg 9 is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag en op koopzondagen van 12.00 tot 17.00 uur.


Midzomernachtconcert IJsselsalon

ZUTPHEN -Pianist Frederic Voorn zal het midzomernachtconcert verzorgen op vrijdagavond 22 juni in de IJsselsalon. Er worden stukken van Sweelinck, Ravel, Mompou, Debussy en Voorn gespeeld. Aanvang 22.00 uur. Reserveren kan via de mail.

Frederic Voorn is concertpianist en componist. Hij schrijft artikelen voor diverse muziekbladen, dirigeert drie koren en heeft programma's gemaakt voor Radio 4, waaronder zijn eigen programma Pianistenuur, dat 12 jaar lang iedere zaterdag werd uitgezonden


info@ijsselsalon.nl

www.ijsselsalon.nl


Verhalenverteller treedt op in Epse

EPSE - De Programmacommissie van de Dorpsraad Epse/Joppe kondigt met trots het optreden aan van verhalenverteller Gery Groot Zwaaftink op donderdag 5 juli om 20.00 uur in Dorpshuis De Opgang, Lochemseweg 36 in Epse.

Gery is bekend in de regio van onder andere 'De Alchemist' van Paolo Coelho, sprookjes, hedendaagse vertellingen en de klassiekers. Tijdens een voorstelling stemt hij zijn verhalen af op het aanwezige publiek. Zijn optreden zal bestaan uit twee maal 45 minuten met een pauze er tussenin.

Kaarten kosten 7,50 euro (kinderen onder 12 jaar 5 euro). Bestellen kan via tickets@epsejoppe.nl o.v.v. aantal kaarten.