Festivalzondag bij Obelink. Foto: PR
Festivalzondag bij Obelink. Foto: PR

Festivalzondag bij Obelink

WINTERSWIJK - Obelink heeft de volgende open zondag op 24 juni tot festivalzondag verklaard. Obelink heeft naast diverse festivaltenten ook verschillende festivalpakketten, van basic tot luxe. Deze pakketten bestaan uit een tent, luchtmatras, slaapzak en stoelen. Op de festivalzondag is er van 10.00 tot 17.00 uur ruim gelegenheid deze pakketten te bezichtigen en uit te proberen. En wat te denken van een grote koelbox, een zaklantaarn, tentverlichting of misschien een draagbaar chemische toilet? Dit en nog veel meer vind je bij Obelink.

Social media actie
Obelink werkt al jaren samen met de Zwarte Cross, zij zorgen voor de tenten mét inrichting voor het bekende en geliefde Grasnapolsky kampeerveld. Wie nog geen kaarten heeft voor de Zwarte Cross, kan de Facebookpagina van Obelink in de gaten houden, rond de 24ste juni. Er wordt namelijk een Grasnapolsky arrangement voor de Zwarte Cross verloot.

BBQ-demonstratie
Op de afdeling tuinmeubelen zal deze dag een Campingaz demonstratie plaatsvinden op één van de diverse Campingaz BBQ's die Obelink aanbiedt. Natuurlijk mag er uitgebreid geproefd worden. Ook het restaurant doet mee in de festivalsfeer, festivalburgers en broodjes omelet. De kinderen kunnen in de tussentijd spelen in het spelparadijs of zich door de ballonnenclown een leuke ballon laten maken.