Buikdanseres Patricia Karina. Foto: Sheila Meijers
Buikdanseres Patricia Karina. Foto: Sheila Meijers

Syrische Live Band in 't Nut

WARNSVELD - Op 23 juni vanaf 20.00 uur komt Liwa Habib met zijn band optreden in ’t Nut tijdens de Oriental Dance Party. Er is shisha, bazaar, tarot en henna en tussen de optredens door zijn er oriëntaalse dansoptredens van docenten en studenten van Sheila’s Buikdanscentrum uit Zutphen.

Men kan zich de hele avond, onder het genot van een hapje en drankje, onderdompelen in Oosterse sferen. Ook de zaal zal helemaal omgetoverd zijn in de sfeer van 1001 nacht. Een avond om heerlijk te dansen op livemuziek en kennis te maken met andere culturen. De avond zal rond middernacht afgelopen zijn. Voor kaartjes en informatie, neem contact op.


sheilabuikdanscentrum.nl

sheila@sheilabuikdanscentrum.nl

06 - 2142 7703


Zomerse Overtuin met nieuwe expositie

WARNSVELD - Op zondag 17 juni staat de poort van de Overtuin weer wijd open voor al haar bezoekers. Het hoge gras op de stinzenvelden is nu bijna allemaal met de zeis gemaaid en de meeste gazons zien er weer strak uit. Een ware metamorfose. Ook staat de Japanse Kornoelje op dit moment vol in de bloemen.

Er is een theetuin waar vers appelgebak geserveerd wordt. Bij het oude tennisprieel uit 1906 is een Jeu de Boulesbaan, waar alle bezoekers gebruik van mogen maken. Wellicht een leuk idee om vader mee te nemen voor een spelletje.

In de galerie is een nieuwe expositie te zien van Trude Bergsma. Met de titel 'Panta Choorei' presenteert zij een overzicht van haar materiewerken; 'ontstaan, bestaan, vergaan'. . Materialen als zand, klei, as en andere bepalen samen het beeld waarin ook de vier elementen lucht, water, vuur en aarde als beeldelementen worden ingezet. Hierbij geven de kleuren van de (laag over laag) acryltinten een extra ondersteuning in de innerlijke beleving.

De Overtuin ligt aan de Molenstraat 6 in Warnsveld en is vanaf 12.00 tot 17.00 uur geopend.


info@deovertuin.nl

0575 – 559989

www.overtuin.nl