Tess behaalde een derde plek in de finale van de vijfde divisie. Foto: PR
Tess behaalde een derde plek in de finale van de vijfde divisie. Foto: PR Foto:

Tennistoernooi TC Welgelegen

WARNSVELD - TC Welgelegen organiseert van maandag 11 juni tot en met zondag 17 juni het Houx en Pro Te-in Summer tennistoernooi. Op het tennispark zal in diverse categorieën gestreden worden om de toernooiwinst. Oud of jong en recreant of prestatie, elke categorie levert doorgaans spectaculaire wedstrijden op. Inschrijven kan nog tot en met 3 juni via de websites. Ook als toeschouwer komt men voldoende aan hun trekken op het zomerse tennispark aan de Lage Weide in Warnsveld.

Deelname WSV aan finale vijfde divisie en bondskampioenschappen

WARNSVELD - Zaterdag 26 mei kwamen Feline Strijdveen en Tess Koel van WSV Warnsveld, onder begeleiding van Naomi Ulkeman, uit voor de finales van de vijfde divisie in Winterswijk.

Feline Strijdveen was als eerst aan de beurt in de categorie instap D2. Ze heeft een hele nette wedstrijd geturnd en behaalde een twintigste plek. Daarna was het de beurt aan Tess Koel. Zij kwam dit seizoen uit in de categorie pupil 1, D2. Door haar goede prestaties vandaan heeft Tess deze finale de derde plek weten te behalen.

Bondkampioenschappen
Elders in het land deed Olivier van der Spoel mee aan de landelijke finales. Hij behaalde tijdens de landelijke Bondskampioenschappen een twaalfde plaats van de dertig deelnemers. Trainers Wilma Brummelman en Jesper Broer zijn heel trots op zijn prestatie