Consensus Vocalis
Consensus Vocalis Borggreve vrij van rechten

Concerten Walburgiskerk

ZUTPHEN - Het eerste marktconcert van dit seizoen in de Walburgiskerk Zutphen is op zaterdag 2 juni om 12:00 uur (let op nieuwe aanvangstijd!) en brengt twee musici die hun sporen op het concert podium ruimschoots hebben verdiend: Organist Klaas Stok en bariton Jasper Schweppe. Toegang vrij en collecte na afloop.

Op zondag 3 juni 2018 is er om 16:00 uur een Choral Evensong met het Catharina Collegium olv Elske te Lindert. Liturg is Irma Pijpers. En dan op woensdag 6 juni om 20.00 uur een bijzondere muzikale productie met als thema 'Licht en donker' met Consensus Vocalis, het Axes Saxofoon Quartet, organist Jetty Podt, sopraan Heleen Koele en tenor Steven van Gils. Algehele leiding is in handen van Klaas Stok. Composities van Welmers, Kancheli, Enzel en Moelker.

Voor meer informatie en entree van de concerten, zie de website.


www.baderorgel.nl


Ecologische tuindagen

REGIO - Ecologisch tuinieren is tuinieren met de natuur en zonder bestrijdingsmiddelen. Maar er valt nog veel meer over te vertellen en te beleven. Vandaar dat Velt (Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren) jaarlijkse de ecotuindagen organiseert. Dit jaar doen maar liefst 6 tuinen van de VELT afdeling Deventer –Zutphen mee aan de Velt ecotuindagen op 2 en 3 juni, waaronder de ecologische showtuin in Zutphen. Ontdek alle tuinen met locatie en beschrijving op de website.


www.ecotuindagen.nu


Bedankt

We kijken terug op een geslaagde Roparun. Ondanks het late tijdstip van de doorkomst van de Roparunners door Warnsveld, Zutphen en de Hoven, hadden we dit NIET kunnen realiseren zonder alle hulp van vrijwilligers. Daarom willen een speciaal dankwoord uitspreken aan ALLE vrijwilligers die met de activiteiten ondersteund hebben. De vrijwilligers hebben ondersteund met het fantastische lichtlint van waxinelichtjes, beschikbaar stellen van accommodaties, op-/en afbouw werkzaamheden, beschikbaar stellen van materialen, diverse muziekbandjes, ondersteuning van de horeca, fotografen/filmers, geluidsspecialisten, omroepers etc. maar ook de mensen die het hele jaar onze spullen willen opslaan: super dat zij dat willen doen.

Met plezier en dankbaarheid kijken wij terug op de Doorkomst van de Roparun 2018.

Heel veel dank.

Stichting Doorkomst Roparun Zutphen,
René Slingerland
Jacqueline Wunderink
Jolanda Scholten
Elly Makkinga