Vorig jaar ontvingen 34 veelal Vordense verenigingen, stichtingen
en instellingen 51.000 euro aan sponsorgelden. Foto: Jan Hendriksen
Vorig jaar ontvingen 34 veelal Vordense verenigingen, stichtingen en instellingen 51.000 euro aan sponsorgelden. Foto: Jan Hendriksen

Meimarkt Vorden

VORDEN – Bij Ideële Kringloopwinkel De Werf aan de Enkweg in Vorden is het zaterdag 26 mei tussen 9.00 en 12.30 uur tijd voor de jaarlijkse Meimarkt. Naast het assortiment van de kringloopwinkel geven verenigingen en stichtingen acte de présence. In tientallen marktkramen kan men uiteenlopende artikelen, variërend van muziekinstrumenten, sieraden en hobby spullen tot Afrikaanse kunst bewonderen en kopen. Daarnaast informeren verschillende goede doelen over hun activiteiten. Ook vindt er tussen 10.00 en 12.00 uur een heuse taxatiemorgen plaats met medewerking van de bekende erkende taxateur in Kunst & Antiek Fred Wiersema uit Lochem.


Vaccineren alleen als het moet

ZUTPHEN - Dinsdag 29 mei om 19.30 uur is er een gratis lezing bij Hondencentrum Dox over 'vaccineren op maat'. Homeopaat voor dieren, Wilma Gaasbeek, een goed inzicht in het hoe en waarom van vaccineren van uw hond en wat zijn de alternatieven. Deze gratis lezing vindt plaats in de kantine van zwembad de IJsselslag in Zutphen. Even aanmelden via een mailtje, appje of belletje en u bent van harte welkom. Voor contact: Faïsca Wissink.


woef@hondencentrumdox.nl

06 - 513 555 00