Definitieve blokkenschema Mañana Mañana bekend

VORDEN - Van 14 tot en met 17 juni vindt Mañana Mañanal plaats bij Kasteel Vorden. Hier draait het om relaxen maar vooral ook feesten. Het definitieve blokkenschema is bekend (zie website). Wat staat er zoal geprogrammeerd? L'Chaim (balkan beats), Birth of Joy (60's on steroids), Timon Massop (bospianovirtuoos), MAMIHLAPINATAPAI (wereldse feestmuziek), Desert Mountain Tribe (rock), Bagjuice (reggea/dub) en Brother Dege (americana).

Je kunt schommelen in hangmatten of luieren in het gras. Ook is er een open podium. Neem een eigen gitaar mee en laat wat horen. Of ga aan de slag bij de Sociale Werkplaats, hier kan van alles gemaakt worden. En voor wie gewoon keihard los wil gaan wordt gezorgd. Verder is er ook dit jaar de 'Keuken van het Ongewenst Dier'. Deze cateraar maakt gerechten van 'plaagdieren' die normaal gesproken worden afgeschoten en gedumpt. Bij 'De Timp' kun je zelf aardappelen schillen voor je eigen friet.

Een dagkaart kost drie tientjes. Toiletten, douchen en parkeren is gratis. Er zijn nog kaarten voor vrijdag (15 juni) en zondag (17 juni) verkrijgbaar via de website.


www.mananamanana.eu


Occasionspektakel bij Herwers

HENGELO - Een andere auto nodig, maar geen tijd om alle autobedrijven te bezoeken? Herwers in Hengelo (Gld) houdt van 11 tot en met 13 mei een occasionspektakel, waarbij maar liefst 350 occasions tegelijk te zien zijn.

Het Herwers occasionspektakel vindt dit jaar voor de veertiende keer plaats. Deze dagen zijn voor de autokoper een unieke kans om de juiste auto te vinden. "Nergens anders kun je op zo'n relaxte en ongedwongen manier zoveel auto's met elkaar vergelijken", aldus Maarten Wullink van Herwers Groep.

Op het terrein aan de Kruisbergseweg staan tijdens het occasionspektakel maar liefst 350 auto's opgesteld. Het aanbod is heel divers: sportieve auto's, zakelijke auto's, blikvangers, compacte autootjes, grote auto's en auto's waar je met gemak een half voetbalteam in kunt vervoeren. Ook is er een groot aanbod van Crossovers, dé gezinsauto van dit moment. Crossovers zijn sterk, bieden voldoende ruimte, zijn veilig en comfortabel. Herwers heeft ze in allerlei uitvoeringen. Tijdens deze dagen zijn er ongekend hoge inruilprijzen en duizenden euro's voordeel voor alle auto's.

Gezinsuitje
Uiteraard denkt Herwers aan het hele gezin. Zo is er voor de kinderen een springkussen waar ze zich kunnen uitleven terwijl ouders onbezorgd rondkijken. Voor wie wil bijkomen van alle indrukken staat het Herwers team klaar met een kop koffie, drankjes van de bar en verder is er een frietwagen met gratis frietjes, een lekkere snack of een ijsje. Iedereen is van harte welkom.

Tijdens het occasionspektakel is iedereen welkom op 11 mei van 10.00 tot 21.00 uur en op 12 en 13 mei van 10.00 tot 17.00 uur aan de Kruisbergseweg 8 in Hengelo (Gld.). Hemelvaartdag (10 mei) is de zaak gesloten, maar zijn de auto's buiten te bewonderen.