Medipoint heeft zijn eigen huismerk voor rolstoel en rollator. Foto: PR
Medipoint heeft zijn eigen huismerk voor rolstoel en rollator. Foto: PR Foto:

Thuiszorgwinkel Medipoint lanceert eigen huismerk

ACHTERHOEK - De lancering van Travixx by Medipoint is een feit. Een nieuw merk, bedacht en gerund door hulpmiddelenleverancier Medipoint. Door de krachten te bundelen met professionele fabrikanten en input te verzamelen van klanten en medewerkers heeft Medipoint een eigen huismerk in mobiliteitshulpmiddelen ontwikkeld.

Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. Of het nu gaat om advies, koop, huur of leen: bij Medipoint kan men ervoor terecht. Medipoint heeft veel kennis van de zorgmarkt en werkt nauw samen met gemeenten, thuiszorgorganisaties en alle zorgverzekeraars.
"De vrijheid om te gaan en staan waar u wilt, daar blijft u het liefst zo lang mogelijk van genieten, ook wanneer u minder mobiel wordt. Als het aan ons ligt, staat er zo min mogelijk in de weg om die vrijheid te blijven ervaren", aldus René Martens van Medipoint.

Medipoint vindt de klantervaring erg belangrijk in haar strategische keuzes. Uit marktonderzoek van Medipoint blijkt dat steeds meer Nederlanders niet alleen functioneel kiezen voor hulpmiddelen, maar ook design belangrijk vinden. Dat is de laatste jaren ook terug te zien in de ontwikkeling van het aanbod in hulpmiddelen.
Medipoint kwam daarom in 2013 al met haar eerste eigen design rollator: de Travixx rollator. Een succesvol product vanwege het opvallende design, de verschillende kleuren, maar zeker ook vanwege de kwaliteit en ergonomie. Design is in de zorg- en welzijnsmarkt steeds relevanter keuze-criterium geworden.

Eigen huismerk
Na het succes van de eerste Travixx rollator in 2013, is Travixx een gevestigde merknaam geworden binnen de hulpmiddelen branche. Dankzij de gebruikerservaringen van klanten heeft Medipoint de Travixx rollator steeds verder kunnen optimaliseren. Nu gaat Medipoint een stap verder en lanceert Travixx by Medipoint als een geheel eigen huismerk in mobiliteitshulpmiddelen.

De Travixx rollators en speciaal ontwikkelde rolstoel zijn vanaf heden via alle kanalen verkrijgbaar. Dat betekent in de Medipoint winkels, in de Medipoint webshop en te bestellen via de webshopzuilen.


www.medipoint.nl/Travixx