Het festivalterrein. Foto: Dennis Wiekens
Het festivalterrein. Foto: Dennis Wiekens Foto:

Vogelparkfestival Hemelvaartsdag

ZUTPHEN - Donderdag 10 mei, Hemelvaartsdag, vanaf 13.00 uur vindt wederom het Vogelparkfestival plaats. Een feest voor alle leeftijden in hartje Zutphen. DJ's, soul, reggae, hip-hop met hier en daar een Pathfinder-klassieker, foodtrucks vol culinair vertier, oer-Hollandse kinderspelen en uiteraard springkussens. De entree is gratis.

Op Koningsdag 2017 viel het festival letterlijk in het water. Als een geluk bij een ongeluk verplaatste de organisatie om die reden de editie in het Vogelpark naar Hemelvaartsdag. Een gouden zet bleek achteraf: stralend weer, een park vol glimlachende Zutphenaren en een gros aan kids dat de dag van hun leven had op het besloten speelterrein. Een ding was zeker: dit evenement was voor herhaling vatbaar.


Kennismakingsavond ZZP Zutphen

ZUTPHEN - Op woensdagavond 23 mei is tussen 19:30 uur en 22:30 uur de Kennismaak Avond van ZZP Zutphen met het onderwerp 'De volgende stap in ondernemerschap' bij 't Warnshuus in Warnsveld. Aanmelden is nog ruimschoots mogelijk.

Met Richard Buitink van Grip op je Bedrijf, Ronald Treijtel van het Ondernemers Ideaal, Roel Westra en Tamara Ranty van Groeilab worden de aanwezigen aan het denken gezet over de vervolgstappen voor de onderneming. Daarnaast is er gelegenheid om tijdens de koffie vooraf en tijdens de borrel achteraf kennis te maken met elkaar en kennis uit te wisselen.

Je kunt via het aanmeldformulier aangeven welke volgende stap jij wilt zetten als zelfstandig ondernemer en waar je tegenaan loopt om die stap goed te kunnen maken. Voor aanmelden en meer informatie, zie de website.


zzpzutphen.nl/23mei