Ratatouille live vanuit Café De Deur

ZUTPHEN - Op woensdag 25 april is in Café De Deur aan de Turfstraat 1 een nieuw liveprogramma gelanceerd: Ratatouille. Een programma waarin gasten aan het woord komen in beeld en geluid met een bijzonder (levens)verhaal, een nieuw boek, een smakelijk product, een mooie voorstelling, een verhit debat of een leuk liedje. Met dit live-programma wil Café De Deur mensen bij elkaar brengen die iets doen in, met of voor Zutphen.

Ratatouille is een idee van Gerbrand Pot die het ook presenteert samen met Wilco de Jong. Deze duopresentatie geeft kleur en afwisseling aan de invulling en uitvoering van de interviews. Het programma zal in eerste instantie twee keer (in april en mei) plaatsvinden als zogenaamde 'pilot'. Aan de hand van de reacties en het succes wordt besloten om al dan niet verder te gaan.

De uitzending is rechtstreeks te beluisteren via B-FM Radio (ether, kabel). Daarnaast is er een livestream / webcast met videobeelden die gevolgd kan worden via onder meer de website van Café De Deur. Café De Deur is voornemens om dit jaar geregeld live via internet te streamen zodat mensen relevante en leuke activiteiten - zoals livemuziek, debatten en quizzes - op afstand kunnen volgen.

Pubquiz volgen
Op zondag 3 juni 2018 van 14.00 tot 17.00 uur organiseert Café De Deur de Zomer-PubQuiz die eveneens via radio en internet te volgen is. In de quiz is een speciale ronde 'Zutphenkunde'.


Kleinkunstvoorstelling bij Het Bornhof

ZUTPHEN - Muziektheatergroep MuSeSi (de Musical Selection Singers) brengen zondag 29 april in Het Bornhof, Hobbemakade 246, de kleinkunstvoorstelling 'Seizoenen'. Aanvang van het optreden is 14.00 uur. De entree bedraagt 2,50 euro p.p. inclusief een kopkoffie/thee en een pauzesapje.

Het gezelschap is opgericht in 1990 door een stel enthousiaste mensen die eens iets anders wilden dat het standaard repertoire dat zij tot dat moment gewend waren. Voorheen zong de muziektheatergroep uitsluitend musicalliederen, tegenwoordig is het repertoire aangevuld met liederen uit de kleinkunst en andere hoeken van het theatervak Mooie liedjes, grappige dialogen, spetterende koorstukken en pakkende teksten, onder leiding van Bram Versteegen en op de piano Yaroslav Kolpakov.


www.musesi.nl