Carla Nederbragt. Foto: PR
Carla Nederbragt. Foto: PR Foto:

Expositie 'Kippenvel' van Carla Nederbragt

WARNSVELD - Zondag 29 april van 12.00 tot 17.00 uur is de Overtuin opengesteld. De vele fruitbomen die zijn aangeplant in de tijd van de dames van Verloren van Themaat staan uitbundig in bloei. En afhankelijk van het weer zullen ook de Rododendrons, de Chinese blauwe regen uit 1936 en de zakdoekjesboom – ook bekend onder de naam Vaantjesboom of Davinia- binnen afzienbare tijd in bloei staan. De monumentale bomen staan voorzichtig in blad met een ondergrond van o.a. bosanemonen, lelietjes der Dalen en Blue Bells. In de galerie is de expositie Kippenvel van Carla Nederbragt te bezichtigen. Zij maakt kleurrijke schilderijen, geïnspireerd door de complexiteit van mens en maatschappij. Carla is deze zondag persoonlijk aanwezig en de expositie is nog te zien tot en met 21 mei. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.


0575 – 559 989

info@deovertuin.nl

www.deovertuin.nl


Start nieuwe leesclub Duits

ZUTPHEN - In Zutphen start een nieuwe leesclub Duits. In Graafschap bibliotheken Zutphen is vrijdagmiddag 4 mei een informatiebijeenkomst voor mensen die graag Duitstalige boeken lezen en het leuk vinden om deze met andere liefhebbers van de Duitse taal te bespreken. Belangstellenden zijn welkom in Graafschap bibliotheken in Zutphen, aan het Broederenkerkplein 2. Aanvang 13.30 uur.

Aanmelden via mail. Senia leesclubs lezen 6 à 7 boeken per jaar en bespreken die aan de hand van leeswijzers met vragen die het gesprek structuur geven. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op de website.


info@senia.nl

www.senia.nl