Foto: Matthias Alfrink
Foto: Matthias Alfrink Foto:

Fiets mee met WTC Gorssel

GORSSEL - Op 29 april en 13 mei om 09.00 uur houdt Wieler Toer Club (WTC) Gorssel voor het elfde seizoen meefietsdagen voor niet-leden die graag kennis willen maken met de wielertoersport en met de activiteiten van de vereniging WTC Gorssel. Voor beide dagen is een mooie route uitgewerkt om samen met leden van WTC Gorssel te fietsen. Op 29 april wordt richting de Veluwe een rondje Hoenderloo gereden en op 13 mei een rondje Posbank.

Vanaf het begin van de lente tot eind september wordt er door de leden van WTC Gorssel op zondagochtend op de racefiets gefietst in 3 groepen, een sport-, een toer-plus- en een toergroep. In de winter stappen de meeste leden over van de race- naar de ATB/MTB-fiets. De club organiseert jaarlijks drie toertochten: de Omloop van Gorssel in augustus waarbij zowel een weg- als een veldtoertocht wordt georganiseerd en twee veldtoertochten over o.a. de Gorsselse Hei in november en februari. Verder wordt er ieder jaar door en voor de leden een feestavond, een clinic, een clubweekeind op de weg en een ATB/MTB-clubweekeind georganiseerd. Ook de gezamenlijke seizoen afsluiting met een snertmaaltijd bij eetcafé de Hoek in Gorssel of de Nieuwe Aanleg in Almen is traditie.

WTC Gorssel nodigt belangstellenden uit om een ochtend mee te fietsen, om zo kennis te maken met de wielertoersport. Zowel mannen, vrouwen als jeugd ouder dan 15 jaar is welkom. Meenemen: een sportieve instelling, fietshelm en een geschikte fiets. Opgeven kan bij Ronald Hesseling, wegcoördinator WTC Gorssel: 06-18274000 of ronald.hesseling@planet.nl.


www.wtcgorssel.nl