Foto: Jan Slagter
Foto: Jan Slagter Foto:

Winnaars schoolvoetbaltoernooi
groepen 7 en 8

ZUTPHEN - Op de velden van zvv Be Quick zijn woensdag 11 april tijdens het Schoolvoetbaltoernooi de wedstrijden gespeeld voor de groepen 7 en de finalerondes voor de groepen 8. Ruim 230 kinderen van de groepen 7 kwamen in actie. Na alle poulewedstrijden werden de (kruis)finales gespeeld. Tevens hebben de groepen 8 hun (kruis)finales gespeeld nadat ze vorige week al in de poules hebben gespeeld.

De deelnemers hebben met veel plezier hun best gedaan voor hun eigen school. Rond 17.45 uur kon wethouder René Sueters over gaan tot de prijsuitreiking. Bij de groepen 7 gingen de jongens van Prins Claus en de meisjes van de Theo Thijssen school met de eerste prijs aan de haal. In de groepen 8 waren die plaatsen weggelegd voor de jongens van de Lea Dasberg en de meisjes van de Achtsprong. Deze twee laatstgenoemde teams mogen dan ook Zutphen vertegenwoordigen op de KNVB regiofinale, die wordt gespeeld op woensdag 9 mei in Deventer.

Alle eindstanden zijn terug te vinden op de website. Woensdag 18 april is de laatste dag, dan zijn de jongste kinderen aan de beurt, ruim 300 doen er dan mee vanuit de groepen 5 en 6.


www.bequickzutphen.nl