Foto van fotograaf Geert de Groot.
Foto van fotograaf Geert de Groot. Foto:

Opening kunstexpositie 'Transparant en Helder' bij Sutfene

ZUTPHEN - Vrijdagmiddag 13 april 2018 vindt de officiële opening van de nieuwe kunstexpositie 'Transparant en Helder' in De Lunette, Coehoornsingel 3 in Zutphen plaats. Glaskunstenaar Gera Buter uit Eerbeek en fotograaf Geert de Groot uit Almen zijn de exposanten van deze kosteloos toegankelijk kunstexpositie.

Om 16.00 uur vindt de opening plaats onder het genot van een drankje en een hapje. Iedereen is welkom. Na de opening lopen de kunstenaars Geert de Groot en Gera Buter rond om hun werken toe te lichten. De kunstexpositie 'Transparant en Helder' loopt van zaterdag 14 april tot vrijdag 12 oktober 2018. Geïnteresseerden zijn dagelijks van harte welkom om deze prachtige kunstexpositie te bewonderen in De Lunette, Coehoornsingel 3 in Zutphen. De entree is gratis. Voor meer informatie kan men contact opnemen met de receptie.


info@sutfene.nl

0575 – 59 44 44


Lezing Industriële revolutie

GORSSEL - Dinsdag 17 april houdt de Historische Vereniging De Elf Marken in zaal residentie De Roskam te Gorssel weer haar jaarlijkse ledenvergadering. Na de ledenvergadering zal Jos Paardekoper uit Deventer een lezing houden over de industriële revolutie gedurende de negentiende eeuw. Jos is een Nederlandse letterkundige en historicus en was docent aan het hbo voor Bibliotheek en Documentatie Informatie te Deventer. Aanvang ledenvergadering 19.30 uur; aansluitend zal de lezing om 20.15 uur beginnen. Leden hebben gratis toegang en niet-leden betalen 5 euro.