Rommelmarkt bij kerk in Gorssel

GORSSEL - Zaterdag 21 april wordt van 10.00 tot 13.00 uur een rommelmarkt in en bij de kerk in Gorssel gehouden. Er is een groot aanbod aan artikelen, zoals boeken, oude lp's, postzegels, speelgoed, huishoudelijke artikelen, gereedschap, elektrische apparaten, meubels, tassen, schilderijen en lijsten enzovoort. Verder zijn er bloemstukken en vaste planten te koop. In de Brink is er een 'café' met muziek, waar men gezellig een kop koffie met iets lekkers kan nuttigen. Bezoekers die pas na 12.00 uur komen, mogen bij huishoudelijke artikelen, boeken en speelgoed zelf voor 5 euro een tasje vullen naar keuze. De opbrengst is voor de herinrichting van de kerken in Epse en in Gorssel.


Kinderdisco in Leesten

LEESTEN - Op vrijdag 20 april organiseren Stichting Banjeren en Stichting Brienden van Lea weer een kinderdisco op de hoofdlocatie van de Lea Dasberg school aan de Markolle 3. De disco start om 19.00 uur en is toegankelijk voor basisschoolkinderen uit Leesten en Warnsveld. Kaartjes kosten 3,50 euro in de voorverkoop en 5 euro aan de deur. Dit is inclusief drinken en wat lekkers. Ook zullen er onder vooraf verkochte kaartjes wat kleinigheidjes verloot worden.

Aanmelden kan via de link op de Facebookpagina 'Wijkteam Leesten Zutphen'. Mailen kan ook, dan wordt de link toegezonden. De link wordt verwijderd op donderdag 19 april om 18:00 uur, of eerder als het uitverkocht is. Er zijn maar beperkt kaartjes beschikbaar, dus wees er snel bij.


wijkteamleesten@gmail.com


Inloop reumapatiëntenvereniging

ZUTPHEN - Om kennis te maken met de Zutphense reumapatiëntenvereniging is er de maandelijkse inloopbijeenkomst op donderdag 19 april in De Eekschuur te Warnsveld. Er is informatie over reuma in het algemeen en op persoonlijk niveau. Er is binnen de vereniging een omvangrijk aanbod van vormen van bewegen (belangrijk bij reuma). De inloopmiddag biedt ook creatieve activiteiten. Alleen een praatje maken met lotgenoten is mogelijk onder het genot van een kop koffie of thee.


0575 - 525 919 / 0313 - 652 593