Lezing Jolande Withuis en Martine Letterie in Kasteel Vorden

VORDEN - Twee Achterhoekse auteurs en dochters vertellen over de geschiedenis van hun voorvaderen. Op zondagmiddag 15 april geven de Zutphense schrijfster Jolande Withuis en de Vordense Martine Letterie om 14.00 uur een lezing in Kasteel Vorden. Letterie zal Withuis interviewen over haar boek Raadselvader, het boek Oorlog zonder vader van Letterie komt ter sprake en na de pauze bespreken de schrijfsters hoe het is om over je vader te schrijven. Voorverkoop 10 euro en reserveringen bij Bruna Vorden. In de pauze is er mogelijkheid om boeken te kopen en te laten signeren.


Bruna: 0575-553100


Activiteiten MixxiM

ZUTPHEN - Vrijdag 6 april zal het Zutphense duo Flower to the People vanaf 20.30 uur optreden bij MixxiM Club & Cocktails. De muziek van het duo, bestaand uit zangeres Fleur Tolman en gitarist Frank Ong-Alok, is ingetogen met invloeden uit de jazz, latin, pop en blues. De toegang is gratis. Op vrijdagmiddag 13 april is er in MixxiM een 'Afterschool party'. Daarom is men vanaf 16.00 uur al geopend.


Hoop, vrijheid en liefde

EEFDE - Projectkoor Eefde geeft op zaterdagavond 14 april om 20.00 uur haar jaarlijkse concert in de Ontmoetingskerk te Eefde. Het thema 'Hoop, vrijheid en liefde' is te horen in liederen van Mendelssohn, Whitacre, Brahms en Elgar. Daarnaast zullen Jan Jaap Nuiver op piano en Nigel Menting op viool hun medewerking verlenen. De algehele leiding is in handen van Miriam Westgeest die dit jaar is aangetreden als dirigent. Naast het dirigeren zal zij ook enkele solo's zingen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de koorleden en voor aanvang van het concert in de kerk.


www.projectkooreefde.nl