De acteertalenten. Foto: PR
De acteertalenten. Foto: PR Foto:

Toneelstuk 'De erfenis van tante Bella'

WARNSVELD - Acteertalenten uit het ledenbestand van de Oranjevereniging Leesten Warken hebben samen met andere vrijwilligers weer een leuk en afwisselend toneelstuk gekozen voor het tweejaarlijkse toneel. Zij brengen vrijdag- 13 en zaterdagavond 14 april om 20.00 uur het toneelstuk 'De erfenis van tante Bella' in 't Nut in Warnsveld. De zaal is open vanaf 19.30 uur. De klucht in drie bedrijven is geschreven door Henk Roede.

Broers Berend en Albert erven een ietwat verpauperde beautysalon van hun tante. Berend is ervan overtuigd dat de salon na een likje verf en wat kleine aanpassingen voor goud geld te verkopen is. Maar is dat allemaal wel zo'n goed plan? Want de beautysalon moet wel doordraaien en dan is er wel personeel nodig. En dat is nog niet het enige probleem waar de broers mee te kampen hebben. Want zo'n makkelijk klantenbestand had Bella nou ook weer niet. En zijn ze wel de enige erfgenaam? Al met al problemen genoeg die voor absurde situaties zorgen en voor een leuke avond zorgen.

Entreeprijzen volwassenen voorverkoop 6 euro (7 euro aan de zaal) en tot en met 12 jaar 3 euro. Voorverkoop bij Kapper-Lammers, Dennendijk 2b, geopend dinsdag t/m vrijdag 9.00 tot 12.00 en 13.30 tot 17.00 uur. Zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur. Entreeprijs is inclusief een kop koffie / thee met cake.