Schaapherder bij Vrouwen van Nu

WARNSVELD - Op maandagavond 9 april houdt Vrouwen van Nu afd. Warnsveld weer haar maandelijkse verenigingsavond in 't Nut. Aanvang 19.30 uur, zaal open 19.00 uur. Schaapherder Hans zal deze avond vertellen over zijn schapen en het verhaal ondersteunen met foto's. Verder worden zelfgemaakte werkstukken van de dames van afgelopen seizoen tentoongesteld. Nieuwe leden zijn van harte welkom.


Dialezing fietsreis Australië

WARNSVELD - Op donderdag 12 april om 19.45 uur komt Gerda Marsman bij christelijke vrouwenvereniging Triangel Warnsveld met een dialezing over haar fietsreis door Australië. Zij vertelt aan de hand van beelden over haar avonturen. Locatie: de Triangel te Leesten.


Repair Café Warnsveld

WARNSVELD - Dinsdag 10 april tussen 19.00 en 21.00 uur zitten de vrijwilligers van het Repair Café weer klaar in 't Warnshuus om met hun vakkennis en gereedschap allerlei kapotte spullen te repareren.Een vrijwillige bijdrage is zeer welkom. Mail voor meer info.


marionvanarragon@gmail.com


Politiek spreekuur CDA

WARNSVELD - Woensdagavond 11 april is er weer het maandelijkse politiek spreekuur van het CDA Zutphen-Warnsveld in het Warnshuus. Iedereen is tussen 19.00 en 20.00 uur van harte welkom om vragen te stellen aan de fractieleden, of uitleg te vragen over een onderwerp dat speelt in de gemeente.