Seizoenafsluiter ZutfensPLATvorm

ZUTPHEN - Zaterdag 31 maart van 16.30 tot 17.30 uur zijn Liza Luesink (Groenlinks), Gert Vrieze (Bestuursvoorzitter Voedselbank) en Wim Scharrenberg (Kickboxing en karate fenomeen) te gast bij Heit al geheurt in Luxor TheaterKelder. Vanzelfsprekend zijn stadsdichter Mas Papo en muziekfenomeen Wolfram Reisiger ook aanwezig. Hiermee sluiten de heren van de organisatie het seizoen af en gaan zich volledig richten op de grote cabarentertainment avond van 29 september in de Hanzehof. In oktober zal ZutfensPLATvorm dan weer van start gaan.


Klusdag bij zwembad De Boskoele

GORSSEL – Op zaterdag 7 april organiseert zwembad De Boskoele in Gorssel een klusdag. Iedereen die een handje wil helpen is van harte welkom. Tussen 9.30 uur en 14.00 uur gaan we aan het werk om de laatste hand te leggen aan het zwembad(terrein). Er is koffie en thee met koek en verse broodjes voor de lunch. Aanmelden mag via jorrit@zwembaddeboskoele.nl of kom gewoon langs.


Paasfeest hockeyclub

ZUTPHEN - Voor kinderen tussen de 5 en 10 jaar oud (lid of niet) houdt Mixed Hockey Club Zutphen op zaterdag 31 maart een paasfeestje met allemaal leuke spelletjes. Spelletjes die te maken hebben met hockey, maar ook andere. Dit begint om 10.00 en duurt tot 13.00 uur. Kom op tijd en trek sportieve kleding aan. Locatie: Jelle Zijlstrapad 1. Aanmelden via efa@mhczutphen.nl.


Jonge Vogelaars naar Hackfort

ZUTPHEN - Zaterdagmorgen 31 maart vertrekken de Jonge Vogelaars van Vogelwerkgroep Zutphen naar landgoed Hackfort. De leden gebruiken niet alleen hun ogen (en verrekijker) om naar zangvogels als vinken, mezen en boomklevers te kijken, ze luisteren ook goed naar hun zang. Of naar hun roffel, want er wonen ook spechten. Tussen de 8 t/m 12 jaar, belangstelling voor vogels en wil je mee? Mail naar jongevogelaars@gmail.com.


www.vwg-zutphen.nl