Jan Bobbink, directeur Qlip (derde van links) is verguld met de award. Foto: PR
Jan Bobbink, directeur Qlip (derde van links) is verguld met de award. Foto: PR Foto:

Qlip unaniem uitgekozen tot winnaar Sterkste Schakel Award

ZUTPHEN - Qlip B.V. uit Zutphen is tijdens de feestelijke finaleavond in Almen op 27 maart unaniem uitgeroepen tot de winnaar van de Sterkste Schakel Award 2018. De Sterkste Schakel is de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. Uit 126 voorgedragen ondernemingen en uiteindelijk 20 genomineerde bedrijven koos de jury unaniem Qlip als overall winnaar, nadat eerder op de avond Qlip al als sectorwinnaar van de categorie Dienstverlening uit de bus kwam.

De deskundige jury, was samengesteld uit vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven en de winnaars van voorgaande verkiezingen. Jan Bobbink, directeur Qlip, "We zijn bijzonder verguld met deze award. Het is een enorme waardering vanuit het regionale bedrijfsleven voor ons werk en stimulans om te blijven ontwikkelen en vernieuwen." De Sterkste Schakel verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Driesteden BUSINESS en is bedoeld voor ondernemingen in de regio Stedendriehoek, Noord-Veluwe en Noord-Achterhoek.


Inschrijving masterclass evenement Zutphen gestart

ZUTPHEN – Van 4 tot en met 8 juli zal de Zomer Academie Zutphen weer vijf dagen neerstrijken in Zutphen met het thema: Venetië aan de IJssel. In heel de stad zullen masterclasses, presentaties, workshops en concerten plaatsvinden. De focus ligt vijf dagen lang op de authentieke uitvoeringspraktijk (vocaal en instrumentaal). Een unieke kans voor professionele musici, studenten en gevorderde amateurs om lessen te ontvangen van docenten die hun sporen in de muziekwereld ruimschoots verdiend hebben. Er zijn nog plaatsen voor deelnemers aan het grootste masterclass evenement deze zomer: De Zomer Academie Zutphen. Zij kunnen zich nu inschrijven via de website. Voor mensen die geïnteresseerd zijn in het resultaat van de masterclasses; er zullen meer dan 30 concerten gegeven worden op de mooiste locaties van intiem klein tot galmend groot in Zutphen.


zomeracademiezutphen.nl