Zwerfvuilactie Zuidwijken

ZUTPHEN - Op zaterdag 24 maart van 10.00 tot 12.00 uur organiseert 'In de Zuidwijken komt het van de grond' weer een gezamenlijke zwerfvuilopruimactie. Het startpunt is in buurtcentrum De Uitwijk, waar vanaf 9.45 uur koffie en thee klaarstaan. Met elkaar wordt daarna de Zuidwijken zwerfvuilvrij gemaakt. Iedereen is van harte welkom. Mail voor meer informatie.


zuidwijkschoon@gmail.com

indezuidwijkenkomt hetvandegrond.blogspot.nl.


Paasactiviteit De Schouw

ZUTPHEN - Op zondag 25 maart wordt er op Kinderboerderij de Schouw, Schouwlaaksweg 2 te Zutphen, een gezellige middag gehouden in het teken van Pasen. Tussen 14.00 en 16.00 uur kunnen kinderen eieren kleuren of verven en er kan geknutseld worden. Om 15.00 uur wordt er gezocht naar eieren. Er kan geknuffeld worden met de konijnen en cavia`s in de knuffelhoek. Kosten 1,50 euro. De jonge dieren die op dit moment geboren zijn kunnen worden bewonderd en ook de paashaas is aanwezig.


Funkjazz in Luxor

ZUTPHEN - Johan Vermuyen is de gedreven bandleider van het kwartet Vermuyen & Friends dat dinsdag 27 maart om 22.00 uur optreedt in Luxor, Houtmarkt 64. De toegang is gratis. Vader Johan en zoon drummer Juriaan spelen samen in deze band. De formatie richt zich vooral op groovende jazzfunk. De Vermuyen & Friends Funky Jazz formatie wordt deze avond vergezeld door bassist Nick Kerkhof en toetsenist Matthijs Geerts.