druk aan het repeteren...
druk aan het repeteren... J. Groen

Toneeluitvoering blijspel 'Bijblijven'

WARNSVELD - Op zaterdag 24 maart om 20.00 uur brengt Toneelvereniging Eendracht en Vermaak uit Warnsveld het blijspel (in twee bedrijven) van Emile Lotz 'Bijblijven op de planken in 't Nut, Breegraven 1.

Een aantal heel verschillende dames komen in een koud klaslokaal bijeen om een cursus te volgen; ze willen allemaal meer weten over de computer en internet. De één is er voor de gezelligheid, de ander omdat ze het nodig heeft voor haar werk. Allemaal willen ze een beetje bijblijven. Maar al snel blijkt dat de dames zelf les moeten gaan geven; de verlegen lerares heeft zelf lessen nodig. En dan hebben we het niet over computerlessen. Waarover dan wel? Dat ziet u op 24 maart.

In de pauze is er weer een verloting. Zaal open om 19.00 uur. Kaarten 7,50 euro, kinderen (t/m 12 jaar) 3 euro zijn aan de zaal verkrijgbaar.


Herdenking V1 ramp

WARNSVELD - Woensdagmorgen 28 maart om 11.00 uur is er een herdenking van de V1 ramp bij gedenkteken op het Thateplantsoen (bij de molen). Het is dan 73 jaar geleden dat een te vroeg neergekomen V1 een grote ramp veroorzaakte waarbij twaalf mensen omkwamen en circa twintig huizen totaal werden vernield. Het gedenkteken is geadopteerd door Kindcentrum Adriaan van den Ende. Voorafgaande aan de herdenking horen de de leerlingen van groep 7 op school wat deze ramp voor de mensen die er woonden betekende. Samen met de burgemeester gaan ze daarna bloemen leggen en hun zelf gemaakte gedichten voorlezen bij het monument. Na afloop is er in de Eekschuur gelegenheid om na te praten bij een kopje koffie.


Open dag bij TC Welgelegen

WARNSVELD - Op zaterdag 24 maart houdt TC Welgelegen van 10.00 tot 12.00 uur een Open Dag aan de Lage Weide voor iedereen die kennis wil maken met de tennissport. Trek wel sportieve kleding aan (tennisracket niet nodig) om deel te kunnen nemen aan een leuke clinic. Alleen kijken en sfeer proeven, kan natuurlijk ook.