Pianist Mike del Ferro in Luxor

ZUTPHEN - Dinsdag 20 maart komt pianovirtuoos Mike del Ferro samen met zijn twee mede-muzikanten Glenn Gaddum Jr. op de bas en Jaimie Peet op drums naar Luxor. Del Ferro's vader was de beroemde operazanger Leonard del Ferro die ook nog samen platen opnam met de zangeres Maria Callas en de legendarische dirigent Leonard Bernstein. Glenn is o.a. bassist bij Ladies of Soul in de Ziggo Dome en rockzangeres Anouk. Drummer Jamie Peet is drummer bij de opkomende jonge muzikant Dominic J. Marshall en rapper Pete Philly. Het optreden start om 22.00 uur, de toegang is gratis.


Extra voorstellingen De IJslandbende

ZUTPHEN - Wegens succes zijn de voorstellingen in CineMajestic in Zutphen verlengd en is aankomend weekend en volgende week woensdag de lokaal geproduceerde avonturenfilm De IJslandbende nog te zien. De IJslandbende werd in en rondom Zutphen en Arnhem opgenomen en gaat over zes bendeleden met een oneindige fantasie en fascinatie voor IJsland. Met hun eigenaardige bende proberen zij zelf een expeditie op te zetten.


Flower to the People in MixxiM

ZUTPHEN - Muzikaal duo Flower to the People zal op 16 maart vanaf 20.30 uur optreden in MixxiM Club & Cocktails, Vaaltstraat 4. Fleur Tolman en gitarist Frank Ong-Alok treden al vele jaren samen op en brachtenvijf cd's uit. Hun muziek is ingetogen met invloeden uit de jazz, latin, pop en blues. Zo spelen ze eigen werk maar ook covers van bijvoorbeeld Sting, The Beatles, The Carpenters Adèle en Kansas. Toegang gratis.


Nieuwe locatie Dance Free

ZUTPHEN - Vanaf 17 maart start Dance Free Zutphen op de nieuwe locatie aan de Leeuweriklaan 19 in Zutphen. Het nieuwe team (Peter, Joost en Odile) nodigt iedereen uit dit feestelijk in te komen luiden op 17 maart vanaf 20.30 uur. Info: Facebookpagina 'Dance Free Zutphen'.