Hein Bouma, filiaalhouder van de Jumbo, Nancy Weevers, namens Contact Zutphen-Warnsveld en het echtpaar Lammertink. Foto: PR
Hein Bouma, filiaalhouder van de Jumbo, Nancy Weevers, namens Contact Zutphen-Warnsveld en het echtpaar Lammertink. Foto: PR Foto:

Winnaar kerstfotopuzzel winkelt 1
minuut gratis bij Jumbo Bouma

ZUTPHEN - De redactie van Weekblad Contact kreeg een enorme hoeveelheid goede inzendingen retour van de Kerstfotopuzzel, waarvan de puzzelstukjes 'geknipt' waren uit de kerstwensen van vele ondernemers. De hoofdprijs was gratis 1 minuut winkelen bij Jumbo Bouma. Winnaar meneer Lammertink uit Warnsveld was samen met zijn vrouw maandag 12 maart uitgenodigd bij Jumbo Bouma in Leesten. Het echtpaar was blij verrast dat ze in de prijzen waren gevallen: "We hadden nog nooit wat gewonnen".

Nancy Weevers was namens Contact Zutphen-Warnsveld aanwezig. Na het startsein door Hein Bouma ging het echtpaar Lammertink van start (omdat het echtpaar op leeftijd is, mocht mevrouw bij uitzondering meehelpen door de kar te duwen). Voornamelijk vlees en wasmiddelen verdwenen in de kar. Het winkelend publiek keek belangstellend toe. Na een minuut winkelen kwam het stopsein en stond bij de kassa de teller op 68 euro. Het echtpaar ontving namens Contact tevens een mooie bos bloemen.