Excelsior Warnsveld ontvangt cheque

ZUTPHEN/WARNSVELD - Specsavers Zutphen spaarde in 2017 een bedrag van 1067,08 euro bij elkaar voor Excelsior Warnsveld. De donatie zal ten goede komen aan Algemene Muzikale Vorming lessen voor kinderen vanaf groep 4. Deze week werd de cheque overhandigd. Ieder jaar verkiezen alle winkels van Specsavers één lokaal goed doel waar zij een jaar lang voor gaan sparen. Voor elke klant die een montuur of hoortoestel koopt, zet de winkel een vast bedrag opzij voor Stichting Specsavers Steunt.


Het meanderen van de Berkel

WARNSVELD - Op maandagavond 12 maart houdt Vrouwen van Nu afdeling Warnsveld weer haar maandelijkse verenigingsavond in cultureel centrum 't Nut, Breegraven 1. Aanvang 19.30 uur, zaal open 19.00 uur. Deze avond komt Louisa Remesal vertellen over het meanderen van de Berkel. Zij zal de verandering tussen Lochem en Zutphen laten zien. Nieuwe leden zijn van harte welkom.


Repair Café Warnsveld

WARNSVELD - Dinsdag 13 maart tussen 19.00 en 21.00 uur zijn de vrijwilligers van het Repair Café weer aanwezig in de hal van 't Warnshuus (ingang Slagboom), voor hulp bij het repareren van 'van-alles-en-nog-wat'. De textieldames zijn dit keer verhinderd, dus bewaar die klusjes tot het volgende Repair Café op 10 april. Een vrijwillige bijdrage is fijn, en de bar is open voor drankjes. Mail voor meer informatie.


marionvanarragon@gmail.com


Kledingbeurs volwassenen en tieners

WARNSVELD - Vrijdag 9 maart vindt er een kledingbeurs voor volwassenen en tieners plaats in 't Warnshuus. De beurs zelf is op vrijdag 9 maart van 18.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.30 tot 11.30 uur. Spullen aanbieden? Dan kun je maandag 5 maart tussen 9.00 tot 9.30 uur of tussen 18.30 tot 19.00 uur een nummer kopen.