Kees van der Zwaard. Foto: PR
Kees van der Zwaard. Foto: PR onbekend

Theatervoorstelling Alzheimer door Kees van der Zwaard

ZUTPHEN - De bekende speler en verteller Kees van der Zwaard verzorgt op donderdag 15 maart twee keer de bijzondere theatervoorstelling ALZH…enzo…. De voorstellingen starten om 15.30 en 20.00 uur en vinden plaats in De Bovenkamer, Harenbergweg 1. In deze theatervoorstelling laat Kees op een gevoelige, realistische en ook humoristische wijze zien wat dementie betekent voor alle betrokkenen. Entree 5 euro. Kaarten verkrijgbaar bij: De Lunette - Sutfene (receptie), De Bovenkamer, Boek&Buro Zutphen, The Readshop (Dreiumme, Warnsveld) en (beperkt) aan de zaal.


Effata-vieringen St. Jan

ZUTPHEN - De eerstvolgende Effata-viering is op zaterdag 10 maart. Vanuit de hectiek van alle dag in de stilte van je hart komen, om daar te zoeken naar de ervaring van God in je eigen leven. Dat is het doel van deze meditatieve viering. De viering wordt opgebouwd rondom een Bijbeltekst die geactualiseerd wordt naar de wereld van vandaag en onze eigen ervaringen. Mail voor meer informatie.


j.vankranenburg@12apostelen.nl

g.spekkink@12apostelen.nl


De kracht van Oost-Nederland

ZUTPHEN - Op donderdag 15 maart van 16.00 tot 18.00 uur verzorgt de VVD in Zutphen de netwerkbijeenkomst 'De kracht van Oost-Nederland' in de Broodfabriek van Pakhuis Noorderhaven in Zutphen. Oedzge Atzema zal spreken over de economische trends in en de toekomst van onze regio. Rogier de Haan, Incubatormanager van het Cleantech Center in Zutphen spreekt over de kansen voor starters in Cleantech. Tevens presenteert hij het Startup Accelerator Programma van het Cleantech Center. In een paneldiscussie gaan verschillende lijsttrekkers uit de regio met elkaar en het publiek in gesprek. Aanmelden kan via de website.


www.cleantechcenter.nl/evenementen