Yvonne Hofman en Tiara Dijkhof van 360graden Mens. Foto: PR
Yvonne Hofman en Tiara Dijkhof van 360graden Mens. Foto: PR Foto:

Eerste Online Business Assistant bij 360graden Mens

ZUTPHEN - De eerste Online Business Assistant van stichting 360graden Mens is een feit. Yvonne Hofman is geslaagd voor deze opleiding en heeft vanmiddag haar certificaat in ontvangst genomen. Daarmee is zij bij de stichting als eerste Online Business Assistant klaar voor opdrachten!

De opleiding is ontwikkeld door de stichting 360graden Mens met als doel de kans op werk te vergroten voor mensen die flexibel willen werken. Met de opleiding krijgen mensen met een uitkering een kans om betaald aan de slag te gaan. De opleiding bestaat onder andere uit de onderdelen communicatieplannen, social media beheer en administratie. Na de basislessen kun je een specialistische kant kiezen. Yvonne heeft als specialisatie Social media beheer, wat onder andere bestaat uit PR, content planning en creatie, (pers)berichten schrijven, websites bijhouden.
Zij gaat nu via WerkVaardig voor verschillende opdrachtgevers aan het werk. Natuurlijk staat ze open voor meer werk om via WerkVaardig ondernemers en organisatie te ontzorgen door overtollig werk uit handen te nemen.

Steentje bijdragen aan sociaal ondernemen en werk uitbesteden? Neem contact op via mail.


oba@werkvaardig.nl

www.werkvaardig.nl