Romke van de Kaa. Foto: T.P. de Boer
Romke van de Kaa. Foto: T.P. de Boer Foto:

Boekenweek met Romke van de Kaa en Marieke Lucas Rijneveld

ZUTPHEN - Tijdens de boekenweek van 10 tot en met 18 maart zal schrijver Romke van de Kaa een lezing geven in de bibliotheek en komt schrijfster Marieke Lucas Rijneveld naar Zutphen voor een signeersessie bij boekhandel Van Someren & Ten Bosch.

Natuur is het thema van de Boekenweek. En wie kan daar beter over vertellen dan kweker en schrijver Romke van de Kaa? 'De tuin als vluchtheuvel' luidt de titel van zijn lezing, die Van Someren & Ten Bosch samen met de Bibliotheek organiseert op 14 maart van 20.00 tot 22.00 uur in de bibliotheek, Broederenkerkplein 2. "Voor een natuurvriendelijke tuin hoef je weinig te doen. Je hoeft er alleen maar dingen voor te laten.", aldus Romke van de Kaa. Toegangskaarten 10 euro bij de boekhandel.
Literair talent Marieke Lucas Rijneveld won met haar poƫziedebuut Kalfsvlies de Buddingh' Prijs. Haar zojuist verschenen romandebuut De avond is ongemak wordt in de literaire pers vergeleken met Terug naar Oegstgeest en Werther Nieland. Op vrijdag 16 maart, van 16.00 tot 17.30 uur, zal Marieke Lucas Rijneveld signeren en voorlezen bij Van Someren & Ten Bosch, Turfstraat 19. Op dezelfde trap waarop Wolkers, Brouwers, Mulisch en Van Dis stonden. Vrije toegang.


0575 - 513 512