Maria Novella Malfatti en Wiebe-Pier Cnossen. Foto: PR
Maria Novella Malfatti en Wiebe-Pier Cnossen. Foto: PR Foto:

Laatste Opera Aperitief van dit seizoen begeleid door Eefdese pianist

EEFDE - Op zaterdag 10 maart van 17.00 tot 18.00 uur gaan sopraan Maria Novella Malfatti en bariton Wiebe Pier Cnossen, begeleid door pianist Evert-Jan de Groot, het publiek een uur lang vermaken en ontroeren met aria's en duetten uit opera's van Verdi, Mozart, Bellini en Gounod. Deze Aperitief is de derde en laatste in een reeks van drie dit seizoen van het Operaplatform Gelderland-Overijssel in samenwerking met de Nederlandse Reisopera en vindt plaats in Kapel op 't Rijsselt in Eefde.

Sopraan Maria Novella Malfatti studeerde zang in Milaan, Siena, Salzburg en Turijn. Zij debuteerde in september 2014 in de rol van Suor Genovieffa in 'Suor Angelica' van Puccini en won daarna meerdere prijzen tijdens zangwedstrijden.

Bariton Wiebe-Pier Cnossen zong solo bij alle grote en veel kleine Nederlandse operagezelschappen inclusief de Nationale Opera. Wiebe-Pier geeft les in jazz op het Conservatorium van Amsterdam. In het najaar van 2015 kreeg hij grote media-aandacht als zanger van het 'FIFA-Game lied' (op 'Largo al Factotum' uit 'De Barbier van Sevilla').

Pianist Evert-Jan de Groot is afkomstig uit Eefde en is veelgevraagd als pianist/celestaspeler bij orkesten en als begeleider van toptalent en repetitor/coach voor operaprojecten, o.a. bij de ZaterdagmiddagMatinee en de Nederlandse Reisopera.

Het Operaplatform Gelderland-Overijssel beoogt hiermee opera op hoog niveau laagdrempelig te maken voor een breed publiek. Reserveren, kosten en meer informatie, zie de website.


www.operaplatform-go.nl