Klussen bij Dierenweide 't Spiker

WARNSVELD - Op zaterdag 10 maart doet ook Dierenweide 't Spiker mee aan de landelijke actie NLDoet. De klussen zijn: de gebouwen in de verf zetten, de afrastering controleren en maken, fontein plaatsen in de Paddenpoel, aan de kant van de bokkenweide de afwatering verbeteren en het schoonmaken van de Paddenpoel, de stal en de keuken. Iedereen die dus zijn handen uit de mouwen wil steken, is van harte welkom. Er wordt gezorgd voor de lunch en 's middags voor een drankje. Vrijwilligers kunnen zich melden bij secretaris Herman Strijdveen, 't Spiker 5, 0575-572140 of via de website.


dierenweidehetspiker.nl


Springparadijs sporthal de Kei

WARNSVELD - Op maandag 26 en dinsdag 27 februari zal er weer een Crazy Springparadijs plaatsvinden in sporthal de Kei. De sporthal zal gevuld worden met springkussens, stormbanen en andere opblaasbare attracties, en spelletjes voor de allerkleinste kids. Kinderen kunnen twee dagen lang van 10.00 tot 17.00 uur komen springen, glijden, voetballen en klauteren. De toegangsprijs is 5 euro per dag en ze kunnen zo vaak in- en uitlopen als ze willen. Ouders/begeleiders mogen kosteloos naar binnen. Uiteraard is er eten en drinken aanwezig (tegen betaling).


crazyspringparadijs.nl


Verkiezingsdebat 't Warnshuus

WARNSVELD - Het Warnshuus, De Dorpsraad Warnsveld en de Graafschap bibliotheek houden op woensdagavond 7 maart om 19.00 uur een verkiezingsavond in 't Warnshuus. De lijsttrekkers van alle partijen zijn hiervoor uitgenodigd. Hen is allemaal gevraagd met drie speerpunten te komen waar hun partij voor de komende vier jaar voor de hele gemeente aan wil werken. Aan de hand van deze speerpunten wordt het debat gevoerd maar er is natuurlijk ook ruimte voor een bredere discussie met het publiek. Willem Geerken, onder andere oud-wethouder van de gemeente Zutphen, zal de discussie leiden. In de ontmoetingsruimte van 't Warnshuus presenteren de partijen zich op een politieke markt. Het debat start om 20.00 uur, rond 21.30 uur is er tijd voor een gesprek, rondgang op de politieke markt en een drankje.