Gelukkiger worden in je werk

ZUTPHEN - Op woensdagmorgen 7 maart houdt 100 Talentvolle Vrouwen Zutphen twee gratis workshops in de Hanzehof. Iedere vrouw die (ander) werk zoekt is van harte welkom. Deze maand gaan de workshops specifiek in op hoe presenteer je je en een workshop hoe je negatieve gedachten kan omzetten in positieve gedachten. Geheel belangeloos nemen loopbaancoach Marlène Liangbroek en systemisch loopbaancoach Saskia Cohen je mee.

Workshop 1: is 'Hoe je je presenteert om succesvol werk te maken van (ander) werk'. Wil je presentatie effectief zijn, dan is het belangrijk dat je strategisch en planmatig te werk gaat. En dat je laat zien hoe je van waarde kunt zijn voor een organisatie. Doordat jij een bijdrage kunt leveren aan het oplossen van een probleem. Hoe doe je dat dan concreet? Dat leer je in haar workshop. Workshop 2: In de actieve workshop Loopbaanopstellingen ga je eens anders dan anders kijken naar jezelf in je zoektocht naar werk en hoe jij dat aanpakt. Dat kan je nieuwe inzichten en beweging brengen en je perspectief veranderen.

Schrijf je in via de website en klik op 'agenda' en ga naar de link met de workshops van Zutphen. Voor vragen kun je contact opnemen via e-mail.


www.100talentvollevrouwen.nl

zutphen@100talentvollevrouwen.nl


Inzameling kledingbeurs Wijnhofpark

ZUTPHEN - Tijdens de inzameling op 24 februari tussen 12.00 en 15.00 uur kunt u kleding, tassen en schoenen doneren aan de Werkgroep Berkel Wijnhofpark voor hun kledingbeurs op 24 maart in het DWK-gebouw, Leeuweriklaan 19. De opbrengst is geheel voor (kinder)activiteiten in de wijk Noordveen. Let op: Kleding graag gewassen en in goede staat. Mensen die de werkgroep als vrijwilliger willen ondersteunen tijdens activiteit en/of bij onderhoud kunnen contact opnemen.


berkelwijnhofpark@gmail.com

facebook.com/berkel.wijnhofpark


Leeuwenhuisje in wintersfeer

ZUTPHEN - In 2005 is Bertje afgestudeerd aan de Aki en sindsdien werkt ze als beeldend kunstenaar in haar atelier Het Groene Paard in het buitengebied van Warnsveld. Bertje maakt installaties van schilderijen, tekeningen en kleiobjecten die meestal vergezeld gaan van gedichten. In Het Leeuwenhuisje exposeert ze schilderijen met herfstige en winterse sferen. Daarnaast zal ze zaterdag 24 en zondag 25 enkele korte poëzievoordrachten houden in het Leeuwenhuisje, aanvang 16.00 uur. Hierbij wordt ze begeleid door gitarist Arnold Slaghek. Reserveren (gewenst) kan via telefoon of mail.


0610297136

bertje33@hotmail.com