Jorn Lok, Gijs Peteroff en Hanneke Siebelink. Foto: PR
Jorn Lok, Gijs Peteroff en Hanneke Siebelink. Foto: PR Foto:

Gezellig buurten bij de VVD

ZUTPHEN - Op woensdag 28 februari om 19.30 uur organiseert de VVD de derde van de drie wijkgerichte buurtcafés in Zutphen en Warnsveld. Deze bijeenkomst vindt plaats in het Volkshuis aan de Houtmarkt in Zutphen. Uiteraard zijn alle belangstellenden welkom; inwoners, ondernemers en studenten uit Warnsveld en Zutphen.

Zo is er een ludiek taartjesbuffet met verse koffie en thee. Vervolgens presenteert het nieuwe team van de VVD zich aan de bewoners en kunnen bewoners in gesprek met (kandidaat)raadsleden van de VVD. Ook wethouder Oege Bosch is daarbij aanwezig. Er is geen spreker, het is gewoon een interessante en gezellige bijeenkomst.

Doel is het leggen van de verbinding met de inwoners in het algemeen en met de binnenstad in het bijzonder. De VVD raadsleden trekken de wijken in om zich voor te stellen, te luisteren en in gesprek te gaan met inwoners, ondernemers en andere belangstellenden over tal van zaken die in de wijk spelen en van belang zijn. De gemeenteraad niet op afstand, maar midden in de maatschappij. En u als inwoner heeft invloed op raadsleden en dus ook op het beleid.

Iedereen is welkom vanaf 19.00 uur. Aanmelden is niet nodig. Er zijn voldoende taartjes en koffie.