Prinses Andrea Den Eerste en medewerker Britt Bloem. Foto: PR
Prinses Andrea Den Eerste en medewerker Britt Bloem. Foto: PR Foto:

Eerste Prinses Carnaval Café De Spaan

ZUTPHEN - Prinses Andrea de eerste is na vier prinsen, de eerste prinses carnaval in de historie van Café de Spaan. Andrea kreeg de mantel en kroon overhandigd van Prins Ryan den eerste.

Met meerdere polonaises, carnavalsmuziek en vele verklede gasten was het weer een geslaagd en feestelijk carnaval in Café De Spaan Poortersstad. De Prinses zal net als vorige Prinsen vereeuwigd worden aan een plaquette aan de muur in De Spaan en heeft het hele jaar diverse privileges in en rond het café.


Gedichten, verhalen en muziek

ZUTPHEN - Op zondagmiddag 18 februari van 14.30 tot 16.30 uur is in het Odensehuis weer een editie van Zin in Zondag. Zin in Zondag staat in het teken de ontmoeting. Gedichten worden voorgedragen, én gemaakt voor wie wil, verhalen worden verteld, er is een muzikale omlijsting en een high tea. Zin in Zondag is er voor iedereen, maar speciaal voor senioren. De toegang is gratis. Locatie: Tengnagelshoek 6. Voor meer informatie, zie de website.


www.odensehuiszutphen.nl


Muzikale kindervoorstelling

ZUTPHEN - Zondag 25 februari om 13.00 uur vindt in 't Atrium de muzikale voorstelling voor kinderen van 2 tot 6 jaar plaats, gespeeld door Barbara Merlijn en Manuela Verbeek en gebaseerd op het prentenboek 'Ssst! De tijger slaapt' van Britta Teckentrup. Reserveren via info@atriumzutphen.nl of 06-14453708. Voor meer informatie en kosten, zie de website.


www.atriumzutphen.nl