Simone Renneboom, directeur van John Bardale,  overhandigt de hoofdprijs aan mevrouw Stevens. Foto: PR
Simone Renneboom, directeur van John Bardale, overhandigt de hoofdprijs aan mevrouw Stevens. Foto: PR Foto:

Winnares winteractie John Bardale mag gratis bank uitkiezen

Maar liefst 3766 mensen deden mee aan de actie

ZUTPHEN - Aan de prijsvraag in de winteractie bij John Bardale hadden maar liefst 3.766 mensen deelgenomen. Gisteren werd de hoofdprijs uitgereikt aan de winnares. Mevrouw Stevens uit Noord-Scharwoude was de gelukkige. Zij mocht een gratis bank uitzoeken in de showroom aan de Spittaalstraat in Zutphen.

De overige deelnemers hebben allemaal een cadeaubon ontvangen.


Kaartverkoop Matthäuspassion Zieuwent van start

ZIEUWENT - Paaspop-klassiek brengt op Goede Vrijdag 30 maart voor de elfde keer een Passie van Bach in Zieuwent: een door Emile Engel geleide professionele uitvoering van de Matthäus in de Werenfriduskerk in Zieuwent.

Door de moderne aanpak in techniek, een prachtig uitgelichte kerk in kleuren passend bij de sfeer en de weergave via grote beeldschermen, wordt gezorgd voor een intense beleving. De schermen geven een gedetailleerd beeld van de orkestmusici, koor, dirigent en solisten en hun beleving tijdens het concert.
Het verhaal van de Matthäus Passion door Bach spreekt anno 2018 nog steeds tot de verbeelding omdat de thema's nog altijd actueel zijn. Liefde verraad, bedrog en lijden weergegeven in klanken die emoties bij ons oproepen. Aan dit concert van J.S. Bach werken ongeveer 100 uitvoerenden mee.

De kaartverkoop voor de Matthäus Passion is van start gegaan. Meer informatie, ook daarover, op de website.

www.paaspopklassiek.nl