Bach meester concert in St. Janskerk

ZUTPHEN - Van 9 tot en met 11 februari vindt er in Dat Bolwerck een zeer speciale masterclass – 'een Bach workout' – plaats. De meesters van deze Bach 'workout' zijn: sopraan Johannette Zomer en bas/bariton Stephan MacLeod met medewerking van het Tulipa Consort. Het slotconcert is op zondag 11 februari om 16.00 uur in de Sint Janskerk. Meer informatie over de BACH 'workout', zoals masterclasses, Bach meesterconcert en kaartverkoop is te vinden op de website.


zomeracademiezutphen.nl


Volksmuziek uit Oekraïne

WARNSVELD - De Hudaki Village Band uit Oekraïne zal vrijdagavond 2 februari vanaf 20.00 uur eclectische volksmuziek uit Oekraïne laten horen in het Nut in Warnsveld.

Het geluid van Hudaki is duidelijk, omdat het een exotische mix van verschillende nationaliteiten en etniciteiten herbergt, vanwege Oekraïners, Hongaren, Roemenen en Joden die allemaal ooit in de regio Transkarpatië leefden. Ze spelen hun zinderende volksdansen, inmiddels op de internationale podia, op hun hakkebord, accordeon, fluit, gitaar, viool, bas en percussie. Kateryna en Olga zingen over eeuwenoude onderwerpen als liefde, verraad, vriendschap en oorlog.

Toegang 10 euro, reserveren kan telefonisch.


0575-561409


Eerbetoon aan Neil Young

ZUTPHEN - Zaterdag 3 februari vanaf 21.00 uur brengt Luxor in Concert een eerbetoon aan Neil Young. Aanleiding is de vijftigste verjaardag van diens solodebuutplaat.

Voor het eerbetoon in Luxor tekenen vijf topmuzikanten: zanger Henk Koorn (Hallo Venray), de gitaristen Ferdinand Bakker (Alquin) en Polle Eduard (Tee Set), drummer Kim Haworth (Time Bandits) en bassist Misha Kool (Vera Vingerhoeds Quartet). Hun band Forever Young is ontstaan uit een gemeenschappelijke voorliefde voor Youngs muziek, en dan met name het werk uit de Crazy Horse periode.

Kaartverkoop via de website en verkrijgbaar aan de kassa van Luxor Theater, Houtmarkt 64 en Walk-Inn.


www.luxorzutphen.nl


Blues-rock concert in Het Hart

ZUTPHEN - Zaterdag 3 februari om 20.30 uur zal Julian Sas, voor de 18de keer een blues-rock concert geven in Het hart in Eefde. Julian is, door de lezers van het Blues Magazine, uitgeroepen tot de beste Bluesartiest/gitarist uit de BeNeLux. De overige bezetting bestaat uit: Roland Bakker op toetsen, Rob Heijne op drums en bassist Fotis Anagnostou. Reservering kan telefonisch of per mail.


0575-547480

info@hetharteefde.nl


Vrouwenvereniging Triangel

WARNSVELD - Donderdag 8 februari jaarvergadering bij de dames van Triangel Warnsveld. Na de vergadering wordt de avond verzorgd door het eendagsbestuur. Aanvang van de avond 19.45 uur. In de Triangel, Kerkhofweg 11.