Vrouwendag in Het Lichtpunt

ZUTPHEN - Voor vrouwen die houden van ontmoeting, inspiratie, gezelligheid, zingen en een Bijbelse boodschap voor het leven van vandaag de dag, wordt op 10 februari een vrouwendag georganiseerd.

Voor het ochtendprogramma is de boeiende spreekster Minella van Bergeijk (hoofdredactrice christelijk vrouwenblad Eva) bereid gevonden om een voordracht over het thema 'Sterk en stralend in de kracht van de Heer' te geven. Zij zal een aantal krachtige vrouwen uit de bijbel voor het voetlicht halen. Na de lunch kan er 's middags een workshop gevolgd worden. Bij opgave kan gekozen worden uit een aantal uiteenlopende workshops. Voor de organisatie van deze dag hebben een aantal vrouwen uit de Evangelische Gemeente Zutphen en de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt de handen ineen geslagen. Alle vrouwen zijn van harte welkom. Locatie: Het Lichtpunt, Willem Dreesstraat 4 in Zutphen, van 10.00 - 16.00 uur. Voor informatie, kosten en aanmelden, zie de website of neem telefonisch of per mail contact op met Ellis Verbree.


www.geloveninzutphen.nl/vrouwendag

0575-707818

ellis@verbree.net


Rode taart voor Stichting Naaste

ZUTPHEN - De PvdA Zutphen Warnsveld heeft deze maand de rode taart uitgereikt aan de Stichting Naaste. Deze stichting, volledig gerund door vrijwilligers vanuit Zutphen en omstreken, houdt zich bezig met het wel en wee van gedetineerden en ex-gedetineerden in Zutphen.

Ze leggen bezoeken af in de gevangenis aan mensen in detentie die weinig bezoek krijgen. Ze begeleiden de mensen bij het zoeken naar werk en een woning. Stichting Naaste runt ook een opvanghuis waar vier ex-gedetineerden kunnen verblijven, onder begeleiding van een huismeester tot het moment dat er een eigen woning beschikbaar is.

Vrijwilligers zijn van harte welkom!


www.stichtingnaaste.nl