Tussentijds beheer Graaf Otto-terrein

ZUTPHEN - Henk Koskamp en Vereniging Vrienden van Graaf Otto Coöperatie Zutphen U.A. hebben bij de gemeente Zutphen een aanvraag ingediend voor het plastic vrij maken, snoeien, stapelen en aanvegen van het terrein op de hoek Keucheniusstraat/Jelle Zijlstrapad in het Waterkwartier in Zutphen.

Nadat een paar jaar geleden hier het Graaf Ottobad werd gesloopt, was hier tot eind vorig jaar een noodonderkomen van de Vrije School de Berkel voor primair onderwijs. Nu is het in afwachting van de toekomstige bestemming. De achteruitgang van de kwaliteit van het terrein, na het vertrek van de Vrije school, was Henk Koskamp een doorn in het oog. Daarom wil hij, als 'Stadsboer Henk' samen met Vereniging Vrienden van Graaf Otto Coöperatie Zutphen U.A., het terrein in deze tussentijd beheren. Het Torenfonds Zutphen-Warnsveld is symbolische bijdragen ter ondersteuning gevraagd.

Voorlopig tot en met 23 februari 2018 houdt Stadsboer Henk op schooldagen om 09.00 uur ter plekke een werkappèl. De coöperatie nodigt een ieder die zin heeft, van harte uit bij te dragen aan de kwaliteit van het terrein.