De voorstelling gaat over een opgroeiende Julia. Foto: PR
De voorstelling gaat over een opgroeiende Julia. Foto: PR Foto:

Jeugdtheater Zjuust brengt muzikale voorstelling De Kleine Prins

ZUTPHEN - Op 3 februari om 19.00 uur, 4 februari om 15.00 uur, 10 februari om 19.00 uur en 11 februari om 15.00 uur zal Jeugdtheater Zjuust de voorstelling De Kleine Prins laten zien in Proeflokalen aan het Vispoortplein 16. De Kleine Prins is een muzikale bewerking van het beroemde boek van Antoine Saint-Exupéry.

Julia moet volwassen worden, tenminste, op de manier die haar moeder het beste vindt namelijk door heel veel te studeren en een academische opleiding te volgen. Haar hele leven is al gepland. Dan ontmoet Julia haar buurman, een vliegenier die bezig is zijn vliegtuig te repareren. Hij vertelt haar zijn avonturen. Over de Sahara woestijn, hoe hij daar belandde en hoe hij daar de Kleine Prins ontmoette. Julia en de Vliegenier raken bevriend.

De Kleine Prins vertelt over zijn ontmoetingen met o.a. een Koning (die gelooft dat hij over de sterren heerst), een IJdeltuit (die door iedereen geliefd wil worden, maar in zijn eentje op zijn planeet zit), een Dronkenlap (die drinkt om te vergeten dat hij zich schaamt voor het feit dat hij drinkt), en zo nog wat meer van die types.

Tekst en regie door Irene Kriek, muziek door Fleur Tolman, decor door Jeroen van Terheijden en video en poster door Rolf Zeldenthuis.

De voorstelling is geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder. Entree: Kinderen en CJP 7 euro. Vanaf 14 jaar 9 euro.

reserveren@zjuust.nl

06-2026228