Wereldkunst bij KBO Zutphen

ZUTPHEN - Dinsdag 30 januari zal Rob van Eck zal een schitterende digitale presentatie verzorgen met de titel Wereldkunst 8 restaurant van huize St. Elisabeth, Geweldigershoek 39, Zutphen. Aanvang: 14.00 uur. Voor de pauze zullen de acht grote schilders (onder andere Michelangelo, Rembrandt en Monet) aan bod komen; hun leven en hun werk. Na de pauze gaat het over de acht belangrijkste musea.


Concert Bach en zonen

ZUTPHEN - Op zondag 28 januari om 16.45 uur verzorgen Frank Wakelkamp (viola da gamba) en Ursula Dütschler (klavecimbel) een concert, getiteld 'Bach en zonen', in het Geelvinck Muziek Museum in Zutphen. Op het programma staan onder meer twee sonates van vader Johann Sebastian en ook twee van zijn zoon Carl Philipp Emanuel Bach. Voor meer informatie of het bestellen van kaarten, zie de website.


www.geelvinck.nl


Repareren wint aan populariteit

ZUTPHEN - Nog iets thuis liggen of staan wat aan reparatie toe is? Het Zutphens Repair Café gaat een vijfde jaar in. Iedereen heeft zaterdagmiddag 27 januari tussen 13.00 tot 16.00 uur. weer de mogelijkheid een beroep te doen op de groep reparateurs. Het adres van de Stadswerkplaats is De Waarden 309, een voormalige voetbalkantine op het terrein Helbergen in een bocht van de Laan van Eme.


www.repaircafe.nl