Belastingservice FNV

REGIO - Leden van de FNV in Zutphen, Warnsveld, Eefde en Gorssel kunnen vanaf 1 februari online een afspraak maken om hun belastingaangifte van 2017 te laten verzorgen. De belastingservice door vrijwilligers van de FNV vindt plaats in het Warnshuus in Warnsveld in de maanden maart en april. Een online afspraak maken gaat via de website.

Vanaf 1 februari kunt u op deze website terecht. Kies zelf dag en tijd waarop u kunt komen en vul enkele gegevens in. Met ingang van woensdag 14 februari kunt u voor een afspraak ook bellen met 06 12581251, alleen dinsdag-woensdag-donderdag tussen 16.00 en 17.30 uur. Deze lijn is vaak erg druk. Probeer het zonodig later nog eens. Alleen leden die een nieuwe machtigingscode (betreffende 2017) van de belastingdienst meebrengen, kunnen worden geholpen.


afspraakmakenfnv.nl

06 -12581251


De Nationale Voorleesdagen met
'Ssst! De tijger slaapt'

REGIO - De Nationale Voorleesdagen komen er weer aan! Van 24 januari t/m 3 februari 2018 is het voorleesfeest! Bibliotheken Zutphen en Warnsveld doen natuurlijk mee. Medewerkers van de Bibliotheek en vrijwilligers van het project 'de Buurt Leest Voor' gaan voorlezen op peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en scholen uit het Prentenboek van het Jaar 'Ssst! De tijger slaapt' van Britta Teckentrup.

Ssst! Tijger slaapt, en de dieren willen haar niet wakker maken. Maar ze ligt wel vreselijk in de weg… Gelukkig heeft Kikker een idee: met een ballon zweven ze over de tijger heen. Daarbij kunnen ze wel wat hulp gebruiken. Blaas je mee, zodat alle dieren veilig aan de overkant komen? Maar niet te veel lawaai maken hoor, want dan wordt de tijger wakker...

In de Bibliotheek wordt het verhaal ook voorgelezen, met gezellige liedjes erbij. Woensdag 31 januari: In de Bibliotheek Zutphen om 14.00 uur en in de Bibliotheek Warnsveld om 15.30 uur. Peuters en kleuters met hun eigen knuffeldier en hun ouders zijn deze middag van harte welkom. Vrij entree.