De meiden van WSV. Foto: PR
De meiden van WSV. Foto: PR Foto:

Vijf medailles mee naar huis

WARNSVELD - Afgelopen zaterdag was voor de meiden van WSV in de zesde divisie onder leiding van Lisanne de eerste wedstrijd in Harfsen. Het was een gemoedelijke wedstrijd en iedereen kon laten zien waar ze hard voor getraind hebben de afgelopen maanden.

In de tweede wedstrijdronde deden er vier meiden mee. Bij de pupil 2 D3 haalden Lieke Knegt en Jente Lieftink een mooie tiende en twaalfde plaats. Bij de Jeugd 1 D3 haalden Demi Slapman en Ezra de Bruin de vijfde en achtste plek. Mooie resultaten voor deze eerste wedstrijd waarin een behoorlijk aantal deelnemers per categorie meededen.

In de laatste wedstrijdronde deden vijf meiden van WSV mee. Alle meiden gingen met een medaille naar huis. Noor Beser werd derde in Jeugd 2 supplement H en Quinty Kdise werd tweede in Junior supplement H. In Senior supplement H werd Eline Lieftink eerste, Judith Knol tweede en Kyra Kramer derde.

Voor al deze meiden is er een mogelijkheid om bij een volgende wedstrijd zichzelf qua scores te verbeteren. Een mooie prestatie voor iedereen.

Kijk- en proeflessen
In de week van maandag 29 januari tot en met 3 februari zijn er kijklessen bij WSV en bent u van harte welkom om te komen kijken bij de lessen. Ook de lessen van ons beweegdiploma beginnen weer: voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar die willen bewegen met Nijntje: elke woensdagmiddag in sporthal de Kei van 16.45 tot 17.30 uur. Aanstaande 31 januari en 7 februari zijn er proeflessen. Vanaf 14 februari start de nieuwe reeks beweegdiploma.