-
- Foto: -

Goud, zilver en brons voor turnsters SZG zesde divisie

ZUTPHEN - Op zaterdag 20 januari mochten de veertien turnsters van SZG in de zesde divisie in Harfsen hun kunnen laten zien.

In de eerste wedstrijd was het de beurt aan de pupillen 1 Linde en Freya. Het doel was vooral de zenuwen de baas te blijven en de oefening uit het hoofd te kennen en dat lukte behoorlijk goed. Goed voor een dertiende plaats voor Freya en voor Linde een achtste plaats. In de tweede wedstrijd mochten de pupillen 2, Marrit, Asuela en Anna en de Jeugd 1 meisjes Kristel en Lela hun kunnen laten zien. De meiden moesten op de balk een rol voorover maken. Marrit en Anna wilde toch liever nog een beetje hulp, wat natuurlijk een aftrek geeft. Asuela probeerde het zelf, maar ging helaas toch met deze rol van de balk af en Lela bleef wel op de balk en ook bij Kristel ging de rol goed.
Verder turnden de meisjes een mooie wedstrijd met goede plaatsen en voor Kristel zelfs een zilveren medaille. Lela zevende, Asuela elfde, Anna dertiende en Marrit zevende.

In wedstrijd 3 mochten de meisjes in de keuze oefenstof hun opwachting maken. De uitslagen waren bij deze meisjes: Junior H: Linde derde plaats; Junior G: Lotte tweede plaats, Tessa vijfde plaats en Moniek zesde plaats; Senior G: Jolijn eerste plaats en Lois tweede plaats. Senior F: Fenna eerste plaats.