SinglesCafe 45+ 50+ 60+ Uffie's Zutphen
SinglesCafe 45+ 50+ 60+ Uffie's Zutphen DatingOost

Café voor 45+ singles bij eetcafé Uffie's

ZUTPHEN – Zaterdagavond 20 januari vindt er een singlesafe (45+) plaats in de kelder van Uffie's, Houtmarkt 71. Eigen ingang vóór Schuurman Schoenen. Deur open 20.30 uur. "We gaan niet speeddaten of stijldansen; gewoon 'café'. Gezellig kletsen, wat lachen en borrelen. Het is niet bedoeld om te daten", stelt Getty Schepers duidelijk. “We kunnen het denk ik niet geloven, maar sommige alleenstaanden hebben echt alleen gezeten met Kerst en Oudejaarsavond.", vertelt Getty Schepers, eigenaresse van DatingOost. “Mede door dit soort schrijnende situaties zijn wij in 2004 uitgaansavonden voor de iets oudere single in Oost-Nederland gaan organiseren.” Vooraf aanmelden niet nodig. Nette kleding gewenst. Voor meer informatie, bel of raadpleeg de website.


0546-492899

www.DatingOost.nl


Internationale poëziefilms in Luxor

ZUTPHEN - Op zondag 28 januari is het internationale Zebra Poetry Film Festival te gast in het Zutphense Luxor Theater. In het kader van de Poëzieweek worden de prijswinnende poëziefilms van de laatste festivaleditie vertoond. Winfried Bettmer, directeur van de Filmwerkstatt Münster en organisator van het festival, zal persoonlijk aanwezig zijn om het programma in te leiden. Onder de dichters wier werk verfilmd is, zijn Gary Snyder, Shuntaro Tanikawa, Vladimir Mayakovsky en Guillaume Apollinaire. Kaartverkoop via de kassa of de website.


www.luxorzutphen.nl


Cleantech Center trapt nieuw programma af voor startups

ZUTPHEN - Op donderdag 25 januari verzorgt het Cleantech Center, van 16.00 tot 18.00 uur in de Broodfabriek van Pakhuis Noorderhaven in Zutphen, de kick-off van haar nieuwe Startup Accelerator Programma. Iedereen kan dan in korte tijd kennismaken met de aanpak van het Cleantech Center. Een middag vol inspirerende praktijkvoorbeelden en een Mini Hack. Ook is het mogelijk om zelf een startupidee idee te pitchen en een hulpvraag te stellen.


www.cleantechcenter.nl/evenementen

Mede- eigenaresse Sabrine Wezendonk van Uffie’s (l) en matchmaker Getty Schepers van Dating Oost. Foto: PR