Smaken en geuren van vroeger

WARNSVELD - Donderdag 18 januari komen Marcel en Monique Zonnebelt vertellen en koken met 'vergeten groentes' bij Passage christelijk-maatschappelijke vrouwenbeweging Warnsveld-Dorp. Deze avond kunnen we ons hart ophalen aan smaken en geuren van vroeger. Vrouwen die belangstelling hebben zijn van harte welkom. De avond begint om 19.45 uur in de Eekschuur, Bonendaal 2, Warnsveld.


PCOB geeft lezing over Tibet

WARNSVELD - De Protestants Christelijke Ouderen Bond Warnsveld-Zutphen heeft donderdag 25 januari een interessante bijeenkomst. Op die middag komt de heer Idema uit Velp een lezing geven over zijn reis naar Tibet, met mooie dia's. Aanvang 14.30 uur in De Eekschuur in Warnsveld. Gasten zijn hartelijk welkom.


Portretten, landschappen en stillevens

WARNSVELD - In het Warnshuus aan de Dreiumme in Warnsveld houden de cursisten van de groep 'Tekenen en Schilderen' in de maanden januari, februari en maart 2018 een expositie van hun werk. Zoveel hoofden, zoveel zinnen geldt ook voor de cursisten.

Er is een uitgebreid scala aan onderwerpen en technieken zoals aquarelverf, acrylverf en olieverf, en ook potloodtekeningen. De onderwerpen variƫren van portretten, landschappen, stillevens tot semi-abstract.

De cursus wordt aangeboden door het Warnshuus op de dinsdag- en dondermorgen en op donderdagavond. De toegang is gratis en te bezoeken tijdens de openingstijden van het Warnshuus.